Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nebati’den destek ziyareti: Soylu kapıda karşıladı

Nebati’den destek ziyareti: Soylu kapıda karşıladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a "Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur" dediği için büyük tepki çeken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ziyaret...

  • Ege Postası
  • 06.05.2022 - 15:40

Kendisine “Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya meydan okuyan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı önüne yürümesinin yankıları sürerken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dikkat çeken ziyaret.

Soylu’yu makamında ziyaret eden Nebati, #SeninleyizSoylu etiketiyle Twitter hesabından fotoğraf paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim.

FUAT OKTAY DA ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek ziyaretinde bulundu. Soylu’yu makamında ziyaret eden ve “SeninleyizSoylu” etiketini kullanan Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik” dedi.

SOYLU’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Soylu da Nebati ve Oktay’a ziyaretleri için ayrı ayrı teşekkür etti. Soylu, Nebati için, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Nureddin Nebati Beyefendiye, Bakanlığımızı ziyareti ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kıymetli yol arkadaşlığı için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Oktay için de, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Fuat Oktay Beyefendi’ye, Bakanlığımızı ziyareti ve Millete hizmet yolunda, birlikte yapılan tüm çalışmalardaki yol arkadaşlığı için şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.