Dolar 32,5381
%-0.03
Euro 34,8148
%-0.15
Altın 2.425,090
%-0.21
Bist-100 9.726,00
%0.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MSB acı haberi duyurdu: Bir asker şehit!

MSB acı haberi duyurdu: Bir asker şehit!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un, Pençe-Kilit harekatında yaralandığı ve tedavi altına alındığı hastanede şehit olduğu bildirildi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2022 - 09:06

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dün bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un şehit olduğunu bildirdi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, 26 Ekim 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

MSB'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kullanıldı.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

İHA'da yer alan habere göre Şehit Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt'un acı haberi, Batman'ın Sason ilçesinde ikamet eden ailesine Sason Kaymakamlığına vekalet eden Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Sason İlçe Jandarma Komutanı binbaşı Murat Madenüs ve İlçe Emniyet Amiri Muhammed Ali Aydemir tarafından ailesine ulaştırıldı.

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Şehidin evine ve taziyenin kurulacağı alanlara Türk bayrakları asıldı. Şehit Bozkurt'un bugün Saat 14.00’de Sason ilçesinde düzenlenecek törenin ardından Daper mezarlığında defnedileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.