Dolar 32,4522
%-0.11
Euro 34,7352
%-0.68
Altın 2.436,040
%-0.01
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milas yangını kontrol altına alındı

Milas yangını kontrol altına alındı

Milas'ta Kalınağıl ve Çukur Köyleri yakınlarında akşam saatlerinde çıkan orman yangınlarının saat 19.30 sıralarında kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının başladığı belirtildi. Jandarmanın yangınının çıkış nedeniyle soruşturma başlattığı öğrenildi. İlk belirlemelere göre yangında 4 hektarlık alan zarar gördü.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 20:58

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Kalınağıl ve Çukur köyleri yakınlarındaki orman alanlarda orman yangını çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine Milas ve Bodrum Orman İşletme Şeflikleri'ne ait orman arazözleri ile Muğla Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve yaklaşık 40 orman işçisi yangına müdahale etti.

Bölgedeki şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla büyüyen yangın ile ilgili olarak özel şirketlere ait traktörler ve su kamyonlarından yardım istendiği belirtildi. Jandarma yangın bölgesine giderek yollarda ve yangın bölgesinde önlem adlı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Milas’ta Kalınağıl ve Çukur Köyleri yakınlarında akşam saatlerinde çıkan orman yangınlarının saat 19.30 sıralarında kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarının başladığı belirtildi. Jandarmanın yangınının çıkış nedeniyle soruşturma başlattığı öğrenildi. İlk belirlemelere göre yangında 4 hektarlık alan zarar gördü. (Sözcü)

ÇANAKKALE'DE ORMAN YANGINI

Öte yandan Çanakkale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Dağoba Köyü’nde orman yangını çıktı.

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesine bağlı Dağoba Köyü’nde henüz bilinmeyen bir sebeple orman yangını çıktı. Bölgeye Çan, Yenice, Bayramiç ve Ayvacık Orman Şefliği itfaiye ekipleri yönlendirilerek karadan müdahale edildi. Yangının rüzgarın etkisi ile büyüdüğü belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.