Dolar 32,5123
%-0.09
Euro 34,9530
%0.36
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.789,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milas'ta korkutan gelişme; Alevler termik santralin dibine geldi

Milas'ta korkutan gelişme; Alevler termik santralin dibine geldi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat saat 21.00 itibarıyla alevler ile Kemerköy Termik Santrali arasında kalan mesafeyi gözler önüne serdi. “Durum çok ciddi. Termik santralin dibine geldi alevler" diyen Tokat, "Varsa imkan derhal gece görüşü olan uçak ya da helikopter bölgeye yönlendirilsin” çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 03.08.2021 - 21:56

Yangını yerinde takip eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, alevlerle termik santrali aynı karede gösteren görüntüyü paylaşıp uyarmıştı.

“İÇİMİZ KAN AĞLAYARAK İZLİYORUZ”

Tokat, “Uyarılarımızın, haykırışlarımızın ne denli haklı olduğunu ciğerimiz yanarak, korkuyla izliyoruz. Bunu söylemek istemezdim ama termik santralle ateş ilk defa yüz yüze geldi. Uyarılarımıza kulak asılmamasının sonucunu içimiz kan ağlayarak izliyoruz” demişti.

“TERMİK SANTRALİN DİBİNE GELDİ ALEVLER”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat saat 21.00 itibarıyla alevler ile termik santral arasında kalan mesafeyi gözler önüne serdi.

“Durum çok ciddi. Termik santralin dibine geldi alevler” diyen Tokat, “Varsa imkan derhal gece görüşü olan uçak ya da helikopter bölgeye yönlendirilsin” çağrısında bulundu.

MİLAS’TAN BİR KÖTÜ HABER DAHA

Saat 22.30 sıralarında Milas’ın Kıyıkışlacık kesiminde de yangın çıktığı belirtildi. Yangın söndürme ekiplerinin çoğunluğu Yeniköy Termik Santrali çevresinde olduğu için Kıyıkışlacık yangınına çevre sakinleri ve bölge ekiplerinin müdahale etmeye çalıştığı ifade edildi..

“BİR BAŞKA BÜYÜK YANGIN”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Kıyıkışlacık'ta meydana gelen yangına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tokat, “Milas'ın bir diğer ucu Kıyıkışlacık'tan gelen feryat bizleri daha da endişelendirdi. Özellikle şu anda rüzgarında olduğu o bölgeye arkadaşlarımızı yönlendiriyorum. Bu büyük yangının termik santralin dibine geldiği ve tehlikenin tepe noktaya ulaştığı bu dakikalarda Kıyıkışlacık'tan gelen büyük yangın haberi yüreğimize korku saldı. Gelişmeleri öğrenmeye çalışıyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.