Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menderes yangını davasında o görüntüler incelenecek!

Menderes yangını davasında o görüntüler incelenecek!

İzmir'in Menderes ilçesinde 430 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü yangına ilişkin davada sanık avukatı, olay saatinde müvekkilinin bir zincir markette olduğunu savunarak, marketin kamera görüntüleri için bilirkişi incelemesi talep etti. Avukatın talebini kabul eden heyet, söz konusu görüntülerin bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

  • Ege Postası
  • 21.09.2021 - 12:04

İzmir'in Menderes ilçesinde 430 hektarlık ormanlık alanın yanmasına neden olduğu ileri sürülen ve hakkında "kasten orman yakmak" suçundan dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuksuz sanık E.Y. katılmadı.

Sanık avukatı, olay saatinde müvekkilinin bir zincir markette olduğunu savunarak, marketin kamera görüntüleri için bilirkişi incelemesi talep etti. Heyet, avukatın talebini kabul ederek E.Y'nin olay saatinde bir zincir markette olduğunu gösterdiği iddia edilen görüntülerin bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

İzmir'in Menderes ilçesinde Çile Mahallesindeki ormanlık alanda 2 Ağustos 2020'de yangın çıkmış, ertesi gün sabaha karşı kontrol altına alınan yangında yaklaşık 430 hektarlık ormanlık alan zarar görmüştü.Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede kapalı durumdaki bir restoranın yakınında ateş yakıldığını belirlemiş ve E.Y'yi gözaltına almıştı. Zanlı, yaklaşık 2 ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.