Dolar 32,5464
%0
Euro 34,8346
%-0.09
Altın 2.430,800
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Megastar Tarkan: Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız

Megastar Tarkan: Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Tarkan’ın vereceği konser öncesi kurulan platform çöktü. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Tarkan, “İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 08.09.2022 - 08:59

EGEPOSTASI- İzmir’in kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sahne alacak olan Megastar Tarkan’ın vereceği konser öncesi kurulan dev platform dün gece çöktü. Facianın eşiğinden dönülen olayın ardından 1 kişinin hafif yaralandığı belirtildi.

Yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Tarkan, “İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.