Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Marmaris için ekipler teyakkuzda: İzmir'den de destek

Marmaris için ekipler teyakkuzda: İzmir'den de destek

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına çeşitli illerden olduğu gibi İzmir'den de destek geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Bölgeye ulaşan tanker ve itfaiye araçlarımız, AFAD ve Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Yangının bir an önce sona ermesi tek dileğimiz" açıklamasını yaptı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2022 - 10:44

EGEPOSTASI - Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bördübet Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde başlayan orman yangına karşı mücadele sabahın ilk ışıkları ile devam ediyor.

Yaklaşık 250 hektarlık bir alanda devam eden orman yangınına havadan ve karadan yoğun müdahaleler sürerken bölgeye çeşitli illerden de takviye ekipler sevk edildi.

İzmir İtfaiyesi de yangın söndürme çalışmalarına tanker ve itfaiye araçlarını göndererek katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Marmaris Bödürbet'te ormanlarımızla birlikte yüreklerimiz de yanıyor. Bölgeye ulaşan tanker ve itfaiye araçlarımız, AFAD ve Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Yangının bir an önce sona ermesi tek dileğimiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.