Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KUT TV’de deprem!

KUT TV’de deprem!

İzmir’de iş adamı İlhan Kut tarafından kurulacağı öne sürülen KUT TV’de, Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın gündeme getirdiği iddiaların ardından adeta bir deprem yaşanıyor. İddialara göre Kut, sigortasız çalıştırdığı ve maaşlarını ödemediği iki kişiyi işten çıkartırken, tüm personelin yer aldığı WhatsApp grubunu da kapattı.

  • Ege Postası
  • 01.06.2022 - 11:18

EGEPOSTASI – Gazeteci Mithat Umutoğulları geçtiğimiz günlerde Büyük İzmir TV’de yayınlanan 8. Gün programında İzmir’de KUT TV adında bir televizyon kanalı kuracağını duyuran iş adamı İlhan Kut’la ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuştu. Umutoğulları, Kut’un kendisine “Cumhurbaşkanı bana İzmir’de televizyon kanalı kurma görevi verdi” dediğini, Konak Belediyesi eski Başkanı Hakan Tartan’ı kanalın genel koordinatör olarak görevlendirdiğini ve Ali Kırca ile İrfan Değirmenci’yi transfer ettiğini söylediğini aktarmıştı. Umutoğulları ayrıca Kut’un çalışanlarının sigortalarını yapmayıp, haklarını da vermediği iddiasıyla kendisine pek çok şikayet geldiğini açıklamıştı.

İŞTEN ÇIKARDI, WHATSAPP GRUBUNU KAPATTI

İzmir gündemine bomba gibi düşen bu iddiaların ardından KUT TV’de flaş bir gelişme yaşandı. İlhan Kut’un, yanında sigortasız çalıştırdığı iki personeli işten çıkartırken, maaşlarını da ödemediği öğrenildi. Bununla birlikte Kut’un, kurulacak televizyon kanalında yer alan tüm personelin bulunduğu WhatsApp grubunu da kapattığı gelen bilgiler arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.