Dolar 32,5108
%0.07
Euro 34,8706
%-0.29
Altın 2.451,680
%0.63
Bist-100 9.893,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı... Hamza Dağ'dan açıklama

Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı... Hamza Dağ'dan açıklama

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyaya yansıyan AK Partili Kürşat Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığı açıklandı. Öte yandan Ayvatoğlu’nun gözaltına alınmasının ardında açıklama yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, şahsın danışmanı veya özel kalem müdürü olmadığını vurguladı. Dağ, "Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2021 - 13:52

EGEPOSTASI- Lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı görüntülenen ve AK Parti Genel Merkezi’nde özel kalem görevlisi olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada "Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içinde uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin tespit edilmesi üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.KA. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında adli tahkikat başlatılmıştır" denildi.

Ayvatoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürülmüş, Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan da konuya ilişkin bir açıklama yapmıştı. Doğan açıklamasında “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

DAĞ’DAN AÇIKLAMA: YASAL SÜRECİN TAKİPÇİSİYİZ

Kürşat Ayvatoğlu’nun gözaltına alınmasının ardında açıklama yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ayvatoğlu’nun danışmanı veya özel kalem müdürü olmadığını vurguladı.

Dağ, konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.