Dolar 32,5437
%0.01
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.427,060
%0.16
Bist-100 9.675,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu ve Başkan Akın, SMA hastası İrem Nur bebeğe umut oldu

Kılıçdaroğlu ve Başkan Akın, SMA hastası İrem Nur bebeğe umut oldu

Turgutlu Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Mahallesinde hayata geçirilecek Taziye Evi Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nin temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle atıldı. Törende, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlulu SMA hastası İrem Nur bebek için başlatılan kampanyaya destek çağrısında bulundu.

  • Ege Postası
  • 31.03.2022 - 14:27

Manisa’ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temel atma törenine katıldı. Dün yapılan temel atma töreninde ilk konuşmayı, ev sahibi Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yaptı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Çetin Başkanımız konuşmasında, İrem Nur bebeğe sahip çıktı ve ‘Çocuğumuzun mutlu olması için evinde mutlu büyümesi için elinizi biraz cebinize atın, destek verin’ dedi. Hep beraber birlikte güzel ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Akın, konuşmasına, SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden Turgutlulu İrem Nur bebeğin sağlığına kavuşması için başlatılan yardım kampanyasına destek olunması çağrısında bulunarak başladı.

En büyük dileklerinin İrem Nur bebeğin sağlığına yeniden kavuşması olduğunu belirten Başkan Akın, şöyle konuştu:

“İrem Nur bebek Türkiye’de SGK’na kayıtlı 1300 SMA hastasından bir tanesi. Biz İrem Nur bebeğimiz için 2021 yılı mayıs ayında bir kampanya başlattık. Gerekli izinleri aldık. Bebeğimizin sağlığıyla ve kampanyası ile ilgili süreci iyi yönetiyoruz derken biliyorsunuz döviz kurunda yükselmeler meydana geldi. Maalesef şu anda kampanyamız yüzde 27 seviyelerinde. Bugün bir duyarlılık göstermek istiyoruz. ‘Bütün Türkiye sesimiz olsun, bütün Türkiye sesimizi duysun’ istiyoruz. Belediyemizin sosyal medya hesaplarında yardım kampanyasının bilgileri mevcut. Vatandaşlarımızdan İrem Nur kızımızın kampanyasına destek vermelerini rica ediyorum. Şimdiden hayırseverimize teşekkür ederim.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.