Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kahreden kaza: 1 polisimiz şehit oldu

Kahreden kaza: 1 polisimiz şehit oldu

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde kaçan bir aracı kovalarken hafriyat kamyonuyla çarpışan bir yunus polisi şehit oldu, bir polis de yaralandı. Şehit olan polis memuru Hüseyin Duman'ın (24) bir ay önce evlendiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2022 - 21:36

Olay, saat 16.30 sıralarında Sultanbeyli'nin Hasanpaşa Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; uyarılara rağmen durmayan bir otomobili takip eden ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli olan Gökmen Baykara ve Hüseyin Duman’ın üzerinde olduğu motosiklete, kavşaktan yola giriş yapan V.G. kontrolündeki hafriyat kamyonu çarptı. Hafriyat kamyonunun çarptığı motosiklet ile iki polis metrelerce savruldu.

Kazada yaralanan Hüseyin Duman kaldırıldığı hastanede şehit olurken Gökmen Baykara ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Polis memuru Baykara'nın vücudunda kırıklar bulunduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

Kazada şehit olan polis memuru Hüseyin Duman’ın 24 yaşında olduğu ve yaklaşık bir ay önce evlendiği öğrenildi.

Yapılan incelemede, polis memurlarının, uygulama noktasında şüphe üzerine durdurmak istedikleri araçtakilerin kaçması sonucu kovalamaca yaşandığı, bu sırada kavşaktan çıkan V.G. idaresindeki hafriyat kamyonuyla kazaya karıştıkları anlaşıldı.

Kamyon sürücüsü V.G., şüphelilerin kaçarken kullandıkları aracın sahibi B.A. ve sürücüsü M.A.A. (17) ile araçtaki Y.G., F.E.B., O.Ö. ve H.İ.E. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.