Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadir Şeker’in cezası onandı

Kadir Şeker’in cezası onandı

Konya’da şiddet gören bir kadına yardım ederken çıkan tartışmada şiddet failini kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olan Kadir Şeker hakkında verilen 12 yıl 6 ay hapis cezası onandı.

  • Ege Postası
  • 15.04.2021 - 15:44

Konya’da Ayşe Dırla adlı bir kadının darp edildiğini görerek müdahale eden ve burada çıkan tartışmada Özgür Duran’ı kalbinden bıçaklayarak ölümüne sebep olan Kadir Şeker hakkında yerel mahkemenin verdiği 12 yıl 6 ay verilen hapis cezası İstinaf Mahkemesi’nce onaylandı.

Her iki tarafın da istinaf talepleri reddedilerek dava dosyası Yargıtay’a gönderildi. Şeker’in avukatı Emrah Daylan, karara itiraz edeceklerini belirterek, ”Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ve bizim hapis cezasındaki indirim talebimizi reddetti. Dosya Yargıtay’a gönderildi. Biz de karar itiraz edeceğiz” dedi.

“TÜRK MİLLETİ BUNU KABUL ETMİYOR”

Kadir Şeker’in babası Cengiz Şeker, karara tepki gösterdi. Karara şaşırdıklarını söyleyen baba Cengiz Şeker, TELE1’e şu açıklamayı yaptı:

“Üzgünüz. Kadir bu cezayı hak etmedi. Bu cezanın nasıl verildiğini anlamadım. Aklım almıyor. Türk milleti adına karar verdiklerini söylüyorlar. Türk milleti bunu kabul etmiyor. Kasten adam öldürme yok ortada.”

Kadir Şeker ile de telefon görüşmesi yaptığını aktaran baba Şeker, “Kadir üzülüyor. O da bunu hak etmediğini söylüyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.