Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlardan sığınma evlerine destek

Kadınlardan sığınma evlerine destek

İzmir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nda, Karabağlar Çalıkuşu Rotary Kulübü tarafından 'Kadın isterse' temasıyla kadın sığınma evleri yararına etkinlik düzenlenecek.

  • Ege Postası
  • 29.11.2019 - 09:39

'Kadın İsterse' temasıyla gerçekleştirilecek ROTATALK etkinliği 30 Kasım'da ziyaretçileriyle buluşacak. Etkinliğin geliri kadın sığınma evleri tefrişatı için bağışlanacak. Kadınların hayatlarında farkındalık yaratacak gücün aslında kendilerinde var olduğunu göstermek istediklerini anlatan Karabağlar Çalıkuşu Rotary Derneği Dönem Başkanı Zeynep Aslı Acar, kadınların kendi hayatlarında farklılık yaratırken başka hayatlara da dokunabileceğini söyledi. Acar, "Bu seneki etkinlikte konuk konuşmacılar sahnede 'Kadın isterse' cümlesini tamamlayacak. Çünkü bizler inanıyoruz ki kadın isterse dünya değişir" dedi.

Etkinlikte bu sene Prof. Dr. Engin Deniz Eriş'in moderatörlüğünde sahnede, İşletmeci Ayşe Tükrükçü, Yazar, Akademisyen ve CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, Gazeteci, Yazar ve Ekonomist Meliha Okur, İşkadını, Girişimci ve Yatırımcı Münteha Adalı, İşletmeci Pelin Omuroğlu ile Gazeteci, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç olacak. Ayrıca Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, İzmir Ontur Otelleri Genel Müdürü Gökçe Kesikçiler Buğday ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden Umut Devrim Eryarar videolu katılımlarıyla kadınlara mesajlarını iletecek.  Elde edilecek olan gelirin kadın sığınma evleri tefrişatı için kullanılacağı etkinlik İzmir Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nda 30 Kasım Cumartesi günü saat 15.30'da düzenlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.