Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlar Pınar Gültekin için Muğla Adliyesi önünde

Kadınlar Pınar Gültekin için Muğla Adliyesi önünde

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın tutuklu, ona yardım eden kardeşi Mertcan Avcı’nın tutuksuz yargılandığı davanın 4’üncü duruşması başlıyor. Kadınlar ise adliye önünde.

  • Ege Postası
  • 26.04.2021 - 13:56

Muğla’da 16 Temmuz 2020 tarihinden itibaren kendisinden haber alınamayan Pınar Gültekin’i katlettiği ortaya çıkan Cemal Metin Avcı ile ona yardım eden kardeşi Mertcan Avcı’nın yargılandığı davanın 4’üncü duruşması Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Duruşma öncesi yapılması planlanan basın açıklaması, Muğla Valiliği’nin 14 Nisan’da başlayıp 17 Mayıs’a kadar pandemi gerekçesiyle geniş katılımlı etkinlikler için devam eden yasakları nedeniyle yapılmadı. Kadın aktivist ve siyasi parti temsilcileri ile Pınar’ın arkadaşları ise dava için adliye önüne geldi. 

Pandemi yasakları nedeniyle adliye içine alınmayan kadınlar, adliye önünde bekleyişe geçti.

Davanın üçüncü duruşmasında “canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme” suçundan yargılanan Cemal Metin Avcı’nın tutukluluk halinin devamı yönünde, Mertcan Avcı’nın ise “delillerin toplanmış olması, delilleri karartma şüphesi bulunmaması ve CMK’da başka tutukluluk sebebinin bulunmaması” gerekçeleri tahliyesine karar verilmişti.

Jinnews


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.