Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de dijital reklam konusunda başarısını kanıtlayan Proji gözünü 2020’ye çevirdi

İzmir’de dijital reklam konusunda başarısını kanıtlayan Proji gözünü 2020’ye çevirdi

Proji büyüyor ve büyüyen ekibi ile birlikte dijital reklam konusunda başarısını 2020 yılına taşıyor. Dijital reklam ve pazarlama alanında faaliyet gösteren, merkezi İzmir olup tüm Türkiye’deki firmalara hizmet veren Proji 2020 yılına hazır. Genişleyen ekibi ile birlikte önümüzdeki yıl da firmalara çözümler sunmaya ve firmaları dijital ortamlarda zirveye taşımaya hazır

  • Ege Postası
  • 30.12.2019 - 11:06

Dijital pazarlama ve SEO ajansı olarak sektöre 2015 senesinde giriş yapan, tamamı alanında uzman ve deneyimli kişilerden oluşan kadrosuyla İzmir’de hizmet vermeye başlayan Proji, firmaların dijital ortamlarda görünür olmasını sağlıyor ve markaların değerine değer katıyor. 2015 yılından beri sektördeki başarısı ile adından söz ettiren Proji, 2020 yılında da daha da güçlenen ekibi ile birlikte sektörde hızlı bir yükselişi hedefliyor.

Dijital Sektörde ProjiFarkı

Proji, bir firmanın ihtiyaç duyduğu tüm dijital çalışmaları gerçekleştiren, A’dan Z’ye tüm online ihtiyaçları karşılayan ve müşterilerine sürekli olarak danışmanlık sağlayıp çözümler üreten bir firma olarak öne çıkıyor. Detaylara proji.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.Proji’ye gelen firma ve markalar, web site oluşturulmasından prodüksiyon işlerine, sosyal medya reklamlarından Google reklamlarına, kurumsal kimlik çalışmasından harita işaretlemelerine kadar pek çok işlemi gerçekleştirebiliyor. Hizmette çeşitliliği ile ön plana çıkan Proji, müşterilerine gereksinim duydukları tüm dijital çözümlerin hizmetini vermeye devam ediyor ve Proji, 2020 yılında da büyüyen ekibiylehedeflerini genişletiyor.

Kaliteli Hizmet, Mutlu Müşteri

Gücünü kalite ve özgüvenden alan, kurulduğu ilk günden bugüne kadar kaliteyi amaç edinen ve kısa süredeki büyümesini kaliteye bağlayan Proji, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına devam etmektedir. Proji’yebaşvuru yapan marka ve firmalar aldığı hizmetten memnun kalıyor ve dijital çözümler için Proji ile birlikte çalışmaya, başarıyı paylaşmaya devam ediyor.Kaliteli hizmet, mutlu müşteri mottosu ile çalışmalarını yerine getiren Proji, kaliteden ödün vermeden dijital reklam konusunda sürdürdüğü bu başarısını 2020 yılına taşımayı hedefliyor.

Kaliteli hizmeti, alanının uzmanı ve profesyonel çalışanları ile sağlayan, mesleki gelişime ve eğitime önem veren Proji, bugün yaklaşık 10 kişilik güçlü ekibiyle yola devam ediyor. Her biri alanında deneyim sahibi olan, yenilikçi ve özgün fikirli çalışanları sayesinde, müşterilerine kaliteli içerikler yaratan Proji 2020 yılı çalışmalarına şimdiden hazır.

Neden Proji Dijital Ajans'

2015 senesinden beri gün geçtikçe büyüyen ve buna bağlı olarak müşteri portföyünüde sürekli olarak arttıran Proji’yi tercih etmek için neden çok. Sürekli ulaşılabilirlik ve sürekli destek, alanının uzmanı deneyimli ekip üyeleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile hızlı çözümler sunuyor olması Proji’yi sektördeki diğer dijital reklam ve SEO ajanslarından ayırıyor; apayrı bir yere konumlandırıyor. Çünkü Proji’nin bu özellikleri sayesinde firmalar, ihtiyaç duydukları her an; dijital hizmet alanında en verimli desteği alıyor; başarısını arttırıyor. Ayrıntılara https://proji.com.tr/izmir-dijital-reklam-ajansi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Ulaşılabilir olmanın önemini bilen, müşteri memnuniyeti için sürekli olarak desteğe açık olan, her bir işi profesyoneline teslim eden ve kaliteli hizmetleri ile hızlı sonuçlara ulaşan Proji, firmalara çözüm ortağı oluyor. Kriz anında krize müdahale, içerik yönetimi gibi alanlarda da faaliyet gösterilen firmada, her bir firma için özel çalışmalar yapılıyor ve firmaların daha fazla görünür olması sağlanıyor.Temel ilkesi; müşterilerine hızlı, iyi ve verimli hizmet sunmak olan Proji, alternatif çözümler üretiyor ve kriz anlarında en doğru hamleyi gerçekleştiriyor. En doğru reklam stratejileri ve en doğru dijital hizmet için Proji!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.