Dolar 32,5095
%0.19
Euro 34,8267
%0.3
Altın 2.490,760
%1.16
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Tabip Odası yönetimine Demokratik Hekimler de aday oldu

İzmir Tabip Odası yönetimine Demokratik Hekimler de aday oldu

İzmir Tabip Odası seçimlerinde Demokratik Katılımcı Hekimler Grubu da yönetime aday oldu. Grubun açıklamasında, sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunlara dikkat çekilerek, “Şimdi her zamankinden daha fazla meslek örgütümüzün çatısı altında daha katılımcı bir anlayışla iyi hekimlik değerlerini bu topraklarda yaşamak ve yaşatmak için bir arada mücadele etmenin zamanıdır” denildi.

  • Ege Postası
  • 05.04.2022 - 14:38

İzmir Tabip Odası'nin bu ay yapılacak genel kurulunda Hekim Güçbirliği Grubu’nun ardından Demokratik Katılımcı Hekimler Grubu da yönetime aday olduğunu açıkladı. Grubun yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimler, İzmir Tabip Odası'nın Alsancak'taki binasında basın toplantısı ile tanıtıldı.

"MÜCADELE ETME ZAMANI"

 Açıklamayı okuyan Doktor Süleyman Kaynak, şöyle konuştu:

 “İzmir Tabip Odası ve Türk Tabipleri Birliği bu mücadelenin öncüsü, meşruiyetinin güvencesidir. Hekimlerin insanca yaşaması, iyi hekimlik yapabilmeleri için örgütlü mücadele veren ve biz katıldıkça güçlenen tek meslek örgütümüzdür. Şimdi her zamankinden daha fazla meslek örgütümüze sahip çıkmanın zamanıdır. Şimdi her zamankinden daha fazla meslek örgütümüzün çatısı altında daha katılımcı bir anlayışla iyi hekimlik değerlerini bu topraklarda yaşamak ve yaşatmak için bir arada mücadele etmenin zamanıdır. İki yıl önce de 'Karanlığın en koyu olduğu zamanlarda yine de hep bir umut ışığı vardır' demiştik. İşte bu umut ışığı mesleki değerlerimiz ve örgütlülüğümüzden aldığımız güçtür. Tüm meslektaşlarımızı bu çabaya omuz vermeye davet ediyoruz."

YÖNETİM LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Grubun aday listesinde şu isimler yer aldı:

"Uzman Dr. F. Yüce Ayhan, Prof. Dr Süleyman Kaynak, Prof. Dr. Hakan Kültürsay, Uzm. Dr. Behiye Mungan, Uzm. Dr. Haldun Öniz, Uzm. Dr. Ceylan Özkan, Dr. Serkan Şen."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.