Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç güven tazeledi

İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç güven tazeledi

İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanlığına Ahmet Tunç yeniden seçildi.

  • Ege Postası
  • 29.03.2021 - 11:46

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 6. olağan genel kurulu, Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Divan başkanlığını eski AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Ahmet Tunç yeniden aday oldu.

Genel kurula CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da katıldı.

Tek adayla gerçekleştirilen seçimde Tunç, güven tazeledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Tunç, Mardinliler olarak İzmir'in önemli bir toplumsal dinamiği olduklarının belirtti.

İzmir’in ve ülkenin gelişmesi için alın teri döktüklerini vurgulayan Tunç, şu ifadeleri kullandı:

"Mardin'den gelirken getirdiğimiz değerlerle, İzmir'in değerlerini çok güzel harmanladık. İki şehrin değerleri hayatlarımıza zenginlikler katıyor. Federasyon olarak İzmir ve Mardin arasında köprü oluyoruz. Güneydoğu'nun kadim kenti, Mezopotamya'nın incisi Mardin'in çok kültürlü yapısını İzmir'de yaşatıyoruz. İzmir'in 30 ilçesinde yaşayan Mardinliler olarak İzmir'in gelişimi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." 

Pandemi koşularında yan yana gelme imkanının kısıtlandığını hatırlatan Tunç, “Pandemi nedeniyle son bir yıldır eskisi gibi bir araya gelemedik. Pandemiye rağmen hemşerilerimize ulaşmaya, kapılarını çalmaya devam ettik. Pandeminin sona erdiği, sağlıklı günlerde daha sık bir arada olmayı diliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Yeni yönetim listesi

Ahmet Tunç başkanlığındaki tek listenin oylandığı genel kurulda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Ahmet Tunç, Halim Çelik, Servet Altındağ, Muzaffer Çevrim, Nurettin Bedir, Serkan Ecevit, Heybet Akyüz, Mahsun Tarın, Salih Akan, Kemal Acar, Edibe Dinçel, Münir Ensari, Mecit Bozkurt, Fuat Uzunkaya, Hacı Sadık Demircan, Ekrem Sadunoğlu, Alaattin Karadaş, Zeki Kazan, Ahmet Erdem, Mehmet Özdaş, İsmail Karaca, Mümtaz Necimoğlu, Kenan Söğüt, Ahmet Kaymaz, Serap Erkan, Doğan Dinç, Kadir Dağ, Hıdır Kaymaz, Kazım Gündüz, Edip Çelik, Ferdi Erten, Fuat Mikailoğlu, Mehmet Şerif Demir, Salih Pehlivanoğlu, Sait Karaaslan, Beşir Çoban, Dilan Başkan, Vedat Matur, Bedran Bayar, Bedii Yazıcıoğlu, Salih Şur, Abdurrahim Ertaş, Hasan Akbulut, Ömer Avinç ve Yavuz Koçjan. Denetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Nurullah Turşak, Hatip Karaaslan, İmet Tunç, Şehmus Yalçın ve Abdulhamit Sevim.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.