Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7372
%0.01
Altın 2.498,100
%0.55
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in o ilçelerinde fırtına etkili oldu; Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

İzmir'in o ilçelerinde fırtına etkili oldu; Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

İzmir’in Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde meydana gelen sağanak ve fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Öte yandan Bergama'da da akşam etkili olan rüzgar çok sayıda ağacın devrilmesine neden oldu.

  • Ege Postası
  • 23.06.2021 - 23:09

İzmir'in Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak ve fırtına adeta hayatı felç etti. Etkili olan fırtına nedeniyle binaların çatıları uçtu, her iki ilçenin birçok noktasında ise ağaçlar devrildi. Ödemiş ilçesinde bulan bir binanın çatısındaki güneş enerjisi paneli de sokakta park halinde bulunan bir aracın üzerine düşerken ilçe merkezi, Kaymakçı ve Çaylı mahallelerinde meydana gelen hasarlar ile ilgili yetkililerce çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Akıncılar Mahallesi'nde 3 Eylül Parkı yakında dut ağacı park halindeki 3 araç ile bir motosikletin üzerine devrildi, araçlar ile motosiklette hasar oluştu.

Anafartalar Mahallesi'nde Halil Erdoğan'ın kullandığı 35 A0A 383 plakalı motosikletin üzerine ağaç devrildi. Motosiklette hasar meydana geldi.

Bergama ilçesinde akşam etkili olan rüzgar çok sayıda ağacın devrilmesine neden oldu, enerji nakil hatları zarar gördü.

Belediye ekipleri devrilen ağaçları kaldırdı, temizlik çalışması başlattı.

Fırtınaya pazarda yakalandılar

Öte yandan, etkili olan fırtınaya Ödemiş halkı ve esnafı pazar yerinde yakalandı. Fırtına nedeniyle pazar yerinde kurulmuş çadırlar devrilirken, ürünler ise etrafa saçıldı. Her iki ilçede çok sayıda aracın zarar gördüğü ve hasar tespit çalışması yapıldığı, devrilen ağaçların bulunduğu yerden kaldırma çalışmalarının sürdüğü öğrenilirken, vatandaşların fırtına nedeniyle yaşadığı zor anlar ise kameralara yansıdı. (İHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.