Dolar 32,5910
%0.36
Euro 34,8187
%0.25
Altın 2.497,710
%0.53
Bist-100 9.446,00
%-0.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in ilçelerinde Polis Haftası törenle kutlandı

İzmir'in ilçelerinde Polis Haftası törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı nedeniyle İzmir'in Urla, Karaburun, Tire, Seferihisar, Foça ve Kınık ilçelerinde tören düzenlendi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2021 - 17:20

Urla'da, Polis Haftası törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı nedeniyle İzmir'in Urla ilçesinde tören düzenlendi.

Urla Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Törene Urla Emniyet Müdürü Vekili Özben Eroğlu, Urla Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu ile öteki ilgililer katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Karaburun'da Polis Haftası kutlandı

Karaburun ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı nedeniyle tören düzenlendi.

Karaburun Cumhuriyet Meydanı'nda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak gerçekleştirilen törene İlçe Emniyet Müdürü Nafiz Serkan Demirer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mertcan Yıldırım ile ilgililer katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi.

Tire’de, Polis Haftası törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı nedeniyle İzmir'in Tire ilçesinde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Tire İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen ile Tire’de görev yapan polisler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.

Törene katılanlar, Asri Kabristanlık'taki şehitliği ziyaret etti.

Seferihisar’da Polis Haftası, törenle kutlandı

Seferihisar ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı nedeniyle tören düzenlendi.

Seferihisar Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla sınırlı sayıda polis katıldı.

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törenin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçedeki camilerde şehit polisler için Kur'an okundu. Cemaate çikolata ve kolonya dağıtıldı. Cumhuriyet Meydanı'nda da lokma hayrı yapıldı.

İlçede yaşayan emekli polisler ziyaret edildi. Polis memurları bir anaokulunu da ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Foça'da Polis Haftası, törenle kutlandı

Foça’da Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü dolayısı ile tören düzenlendi.

9 Nisan 2021 Cuma günü Saat 10.30’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Foça İlçe Emniyet Müdürü Özgür Arslan, Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Törene katılan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Güvenliğimizin ve huzurumuzun teminatı Türk Polis Teşkilatımızın 176’ncı kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Şehit olan polis ve gazilerimizin ruhları şad olsun.’’ dedi.

Polis Haftası'nda, Çeşme esnafına ve vatandaşlara çiçek

Polis Teşkilatı'nın 176. yılı kutlamalarında, Çeşme'deki resmi törenin ardından Çeşme esnafına ve vatandaşlara çiçek verildi.

Polis Teşkilatı'nın 176. yıldönümü kapsamında, Çeşme Cumhuriyet Meydanı'nda, Çeşme Emniyet Müdürü Gürcan Alev tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi törene, İlçe Emniyet Müdürü Alev, polis kıyafetleri giyen oğlu Murathan Alev ile birlikte katıldı.

Resmi törene, Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve sıralı amirler, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Murat Erdoğan katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Alev'in oğlu Murathan Alev'in de törene polis kıyafetleri ile katılması büyük ilgi gördü.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen resmi törenin ardından, Kaymakam Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Alev ve Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köfüncü, Çeşme esnafına ve vatandaşlara çiçek vererek, polis teşkilatının vatandaşların huzur ve güveni için görev yaptığı mesajını verdiler.

Kınık'ta Türk Polis Teşkilatının 176'ncı yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kınık Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Kınık İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt’ün Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan törende pandemi tedbirleri gözetilerek saygı duruşunda bulunulup, ardından istiklal marşı okundu.

Programa, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer başta olmak üzere değerli emniyet teşkilatı çalışanları,  kamu kurumu amirleri ve sivil toplum kuruluşu amirleri katılım sağladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Kınık İlçe Emniyet Müdürü Bayram Öğüt, “Türk Polisi olarak Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşıyoruz.” dedi.

Başkan Doğruer’den Emniyet Teşkilatına teşekkür

Törenin ardından Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer emniyet personellerini ziyaret ederek hediyelerini takdim etti.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Huzur ve güvenliğin teminatı polis teşkilatımız, doğruluk ve dürüstlük ilkeleri ışığında hukukun ve demokrasinin üstünlüğünü, yasalar çerçevesinde hakim kılmak için her türlü gayreti gösterme azim ve kararlılığı içindedir. Emniyet teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum. Gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Cuma namazına müteakiben tüm şehitlerin ruhuna Mevlid-i Şerif okunmasıyla tören son buldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.