Dolar 32,3307
%0.16
Euro 35,2109
%0.08
Altın 2.247,330
%0.17
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'in göbeğinde dram! Anne ve bebeği parkta kalıyor

İzmir'in göbeğinde dram! Anne ve bebeği parkta kalıyor

İzmir’in Bornova İlçesi Çamdibi semtinde parkta yatan anne ve çocuğun hali, görenlerin yüreklerini sızlattı. Mahalleli ise ayakta ve anne ile çocuğa yardım için seferber olmuş durumda. Öte yandan devletin anne ve çocuğa sahip çıkması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 01.08.2021 - 00:27

EGEPOSTASI- İzmir Bornova İlçesi Çamdibi semti Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bulunan Çınar Park’ta yatan anne ve 1,5 yaşında olduğu öğrenilen bebeğin dramı, duyarlı vatandaşları üzdü.

Ödemiş’ten 2 gün önce bebeği ile geldiği öğrenilen kadın ve çocuğu için mahalleli de seferber olmuş durumda. Beslenme başta olmak üzere diğer ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken kadın ve bebeğine çevrede bulunan esnafın da imkanları ölçüsünde yardım yapmaya çalıştıkları belirtilirken, devletin sahip çıkması bekleniyor.

Öte yandan ismi öğrenilemeyen annenin madde bağımlısı olduğu iddia edilirken, bilincinin yerinde olmadığı, kendinde olmayan annenin uyuduğu ve çocuğun annesinin yanından ayrılarak caddeye çıktığı belirtildi. Bu durumdan dolayı çocuğun birkaç kez araba çarpmasından son anda kurtulduğu aktarılırken, çevre sakinlerini endişelendirdiği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.