Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir ilk 10 il içinde yer aldı! Vali Köşger'den sağlık çalışanlarına tebrik

İzmir ilk 10 il içinde yer aldı! Vali Köşger'den sağlık çalışanlarına tebrik

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, tablonun değiştiğini duyurdu. Koca, "Daha önce paylaştığımız tüm detayları haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz. İller aşı olmada yarışacak" dedi. Öte yandan açıklanan tabloda İzmir aşılamada ilk 10 il içinde yer aldı. Vali Köşger birlikte başaracağız mesajı verirken, fedakar sağlık çalışanlarını tebrik etti.

  • Ege Postası
  • 05.07.2021 - 08:20

EGEPOSTASI- Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını, vaka ve hasta sayısını açıkladı. Tabloya göre; 216 bin 252 test yapıldı ve 4 bin 418 yeni vaka tespit edilirken, can kaybı ise 50 oldu. 

Öte yandan Sağlık Bakanlığı, corona virüsü verileriyle ilgili yayımladığı günlük  tabloda değişikliğe gitti. Güncellenen tabloda corona verilerinin yanı sıra aşılama sayılarına da yer verildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, verilerle ilgili yeni tabloyu sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı;

“Artık vaka sayılarını ve aşı programının seyrini yeni bir ekrandan izleyeceğiz. Daha önce paylaştığımız tüm detayları ise haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz. İller aşı olmada yarışacak.”

İZMİR AŞILAMADA İLK 10 İÇİNDE

Bakanlığı yayımladığı tabloya göre en çok aşılama yapılan iller; Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Eskişehir, Amasya, Aydın, Bilecik ve İzmir oldu.

VALİ KÖŞGER'DEN TEBRİK

Tablonun açıklanmasının ardından İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medyadan sağlık çalışanlarını tebrik ederken, birlikte başaracağız mesajı verdi; Köşger, "İzmir aşılama oranında Türkiye’de ilk onun içinde. 
Fedakar sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Haydi İzmir birlikte başaracağız. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.