Dolar 32,5842
%0.34
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.509,020
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Detailing Uygulamacıları Derneği kuruldu

İzmir Detailing Uygulamacıları Derneği kuruldu

Türkiye’de en çok yaygın sektörlerden biri olan Oto Detailing sektörünün artık resmi bir derneği var. İzmir Detailing Uygulamacıları Derneği, faaliyetler ve ziyaretlerine Ağustos ayında başlayacak.

  • Ege Postası
  • 23.07.2022 - 11:40

Sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren Serkan Akgöz’ün çağrısı ile birlikte mesleğe yıllarını vermiş firma sahiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından kurulan İzmir Detailing Uygulamacıları Derneği'nin yönetim kurulu bir araya geldi. Toplantıda kısa ve uzun vadede yapılabilecek çalışmalar değerlendirilirken, faaliyetler ve ziyaretlere Ağustos ayında başlanmasında karar verildi. Yönetim toplantısı sonrası yayınladığı mesajda; Kuşkusuz bir sivil toplum örgütünün en temel amacı birlik ve beraberliği sağlayabilmesidir. Ayrıca mesleğimizin doğru ve kurumsal bir şekilde icra edilebilmesi için, çalışma ve gayret içerisinde olacağız.

Sektörümüzün en büyük kanayan yarası herkesin kolay bir şekilde belgesiz evraksız bu işi yapabilmesidir, Detailing sektörü tamamen bilinçli resmi kayıtlı bir sektör olacaktır. Sektörde MYK(Mesleki Yeterlilik Belgesi) zorunlu hale getirerek mesleğimizin hak ettiği saygınlık ve itibarı yüksek seviyede tutmak adına çalışacağız.

İDUD Yönetim kurulu:

Serkan Akgöz

Tarkan Ayter

Buğra Topçu

Murat Bayır

Ali Yıldız

Abdurrahman Topaloğlu

Mehmet Güvenç

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.