Dolar 32,3357
%0.17
Euro 35,1189
%-0.18
Altın 2.238,110
%-0.24
Bist-100 8,72
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de seyir halindeyken yanan kamyonette ölen 6 yaşındaki çocuk toprağa verildi

İzmir'de seyir halindeyken yanan kamyonette ölen 6 yaşındaki çocuk toprağa verildi

İzmir’in Narlıdere ilçesinde seyir halindeki kamyonetin alev alması sonucu meydana gelen acı olayda hayatını kaybeden 6 yaşındaki Cesur Tayar, son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 24.07.2021 - 15:12

İzmir'in Narlıdere ilçesinde dün seyir halindeyken yanmaya başlayan kamyonette yaşamını yitiren 6 yaşındaki Cesur Tayyar, toprağa verildi.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nda seyrettiği sırada yanan kamyonetin kasasında hayatını kaybeden 6 yaşındaki Tayyar'ın cenazesi, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Minik Cesur'un cenazesi Karşıyaka ilçesindeki Hülya Karaer Camisi'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Örnekköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, Tayyar'ın annesi Ceylan ile cezaevinden izinli çıkan babası Kamber Tayyar, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve yakınları katıldı.

Öte yandan, kazada yaralanan Tayyar'ın ablası Cennet (10) ile kuzeni Ceylan Gümüşsoy'un (8) tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olayda hafif şekilde yaralanan Emir Gümüşsoy'un (4), Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

KAZA 

İzmir'in Narlıdere ilçesinde 22 Temmuz akşam saatlerinde seyir halindeyken yanmaya başlayan kamyonetteki Cesur Tayyar, yaşamını yitirmiş, ablası ve iki kuzeni de yaralanmıştı.

Yaralı 3 çocuk Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. (AA)

GÜNÜBİRLİK TATİL İÇİN ÇEŞME'YE GİTMİŞLER

İHA'nın haberine göre; Olay günü meydana gelen araç yangınında yaşamını yitiren Cesur Tayyar ve ailesinin günübirlik tatil için gittikleri Çeşme'den döndükleri öğrenildi. Kamyoneti ölen Cesur Tayyar'ın dayısı Günay Gümüşsoy'un kullandığı, araçtakilerin Çeşme'deki günübirlik tatilinden ardından Karşıyaka ilçesi Örnekköy Mahallesi'ndeki evlerine dönmek için yola çıktıkları belirtildi. Kamyonette Gümüşsoy kardeşlerin babaları Cengiz Gümüşsoy ile yaşamını yitiren küçük Cesur'un annesi Ceylan Tayyar'ın da bulunduğu öğrenildi.

Yangının çıkış nedenini belirlemek için başlatılan çalışma sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.