Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de doktor müdahale ettiği yaralı tarafından darbedildi

İzmir'de doktor müdahale ettiği yaralı tarafından darbedildi

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniğinde görev yapan asistan hekim, bıçaklanma nedeniyle acil servise getirilen yaralının saldırısına uğradı.

  • Ege Postası
  • 16.05.2021 - 20:45

Alınan bilgiye göre, bıçakla yaralanma nedeniyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen ismi henüz öğrenilemeyen kişi, kendisine müdahale eden asistan hekim Mustafa Tokmak'a hakaret edip yumruk attı.

Polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen yaralı, daha sonra hastaneden kaçtı.

Ekipler, uyuşturucu madde kullandığı öğrenilen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Tokmak ise darp raporu alarak şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu.

“ŞİDDETE ALIŞMAYACAĞIZ, KABULLENMEYECEĞİZ”

İzmir Tabip Odası başkanı Lütfi Çamlı, olay sonrası adli işlemlerin başlatılması için oda avukatlarının devreye girdiğini, tutanak tutulduğunu söyledi.

Güvenlik güçlerinin şahsın yakalanması için çalışma başlattığını söyleyen Çamlı, “Süreci her aşamasında sonuna kadar takip edeceğimizi, şiddetin sıradanlaşmasına izin vermeyeceğimizi, meslektaşlarımızın sağlığı, güvenliği, hakları için sonuna kadar yanında olacağımızı belirtiyoruz. Sağlık çalışanlarına şiddetin sıradan adli bir olay gibi görülmesini kabul etmiyoruz. Şiddete alışmayacağız, kabullenmeyeceğiz” dedi. 

Haber Fotoğrafı: Arşiv

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.