Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 10 kaymakamın görev yeri değişti

İzmir'de 10 kaymakamın görev yeri değişti

İzmir’de 3 vali yardımcısı ile Aliağa, Bergama, Bayındır, Foça, Karaburun, Karşıyaka, Çeşme, Kınık, Dikili ve Seferihisar Kaymakamları'nın görev yerleri değiştirildi. Atama kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

  • Ege Postası
  • 12.08.2022 - 10:04

EGEPOSTASI - Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İzmir’de ise 3 vali yardımcısı ve 10 kaymakamın görev yerleri değiştirildi. 

İZMİR'DE KİMLER GELDİ, KİMLER GİTTİ?

İzmir Vali Yardımcıları’ndan Hulusi Doğan Kocaeli'ne, Mustafa Yıldız Manisa’ya ve Sultan Doğru da Bursa’ya atandı. Kınık Kaymakamı Erol Türkmen ve Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, İzmir Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürülüğü Hukuk Müşaviri Ümit Cavuldak ise İzmir Valiliği Hudut Mülki İdare Amiri olarak atandı.

Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İstanbul Sultangazi’ye atanırken yerine Bursa Nilüfer’den Avni Oral geldi. Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk’ün yeni görev yeri Trabzon Sürmene olurken, yerine Adıyaman Gerger Kaymakamı Engin Gerger atandı. Şanlıurfa Haliliye’ye atanan Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin’in yerine ise Erzincan Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç geldi. 

Aliağa’ya İstanbul Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Karşıyaka’ya Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Foça’ya Karabük Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Çeşme’ye Nevşehir Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Kınık’a Erzurum Olur Kaymakamı Abdurrahmane Çelebi atandı. 

Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş'ın yeni görev yeri Ankara Etimesgut olurken, ondan boşalan koltuğa Artvin Arhavi Kaymakamı Mehmet Şerif Olçaş atandı. Dikili Kaymakamı Alper Faruk Güngör Manisa Alaşehir Kaymakamlığı görevine getirildi. Güngör’ün yerine Konya Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan atandı. Foça Kaymakamı Ali Çetin Eskişehir’e, Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman Samsun’a, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışlar da Aydın’a Vali Yardımcısı olarak atandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.