Dolar 32,5294
%0.13
Euro 34,9115
%-0.17
Altın 2.436,280
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Atatürk Lisesi Mezunlarından Yılmaz Büyükerşen’e ziyaret

İzmir Atatürk Lisesi Mezunlarından Yılmaz Büyükerşen’e ziyaret

İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Murat Saraç, yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye (EBB) Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 19.12.2022 - 16:05

İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Murat Saraç, yönetim kurulu üyeleri ve mezunlardan oluşan heyet, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Büyükerşen, nazik ziyaret nedeniyle heyete teşekkür etti. İzmir’i ve İzmirlileri çok sevdiğini de sözlerine ekleyen Büyükerşen, her fırsatta şehri ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Misafirperverliği nedeniyle heyet adına Büyükerşen’e teşekkür eden Başkan Saraç, İzmir Atatürk Lisesi, dernek çalışmaları ve projeler hakkında Büyükerşen’e bilgi verdi. Ziyaret sonunda Saraç, Büyükerşen’e Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liseye yaptığı ziyarette çekilen fotoğrafının üzerine basılı olduğu bir tişört ve saat hediye etti. Büyükerşen, İzmir Atatürk Lisesi’nin tişörtünü günün anısına imzaladı. Hediyeler için teşekkür eden Büyükerşen heyete, ‘Zamanı Durduran Saat’ adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği üyeleri ziyaretin ardından bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere şehir gezisine çıktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.