Dolar 32,4968
%0.56
Euro 35,1489
%0.24
Altın 2.328,840
%0.36
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZKON'dan Mikrop Hikmet'e ödül

İZKON'dan Mikrop Hikmet'e ödül

Kısa adı İZKON olan İzmir Konfederasyonu 2020 Yılının En’lerini seçti. Yalçın Kocabıyık başkanlığındaki İzmir Konfederasyonu (İZKON) 36 federasyon ve 386 dernek temsilcisinin kararıyla , sosyal sorumluluk projeleriyle İzmir'in yakından tanıdığı ve sevilen ismi Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş'a çalışmalarından dolayı 2020 EN'leri Hizmet Ödülü’nü verdi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2021 - 15:30

Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene, İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, Ege Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Nurgül Uçar ve konfederasyon üyelerinin yanı sıra birçok STK temsilci de katıldı.

 

Hikmet Durmuş’a ödülünü Sarız Zeybek Kültür Sanat Derneği Başkanı Ayla Taşdelen takdim ederken teşekkür plaketini de İzmir Demokratik Anneler Dayanışma Derneği Başkanı Zerrin Aydemir verdi.

 

Mikrop Hikmet ''Bu ödülü bana layık gören herkese çok teşekkür ederim. Onur duydum.Sağlıklı olduğum ve yaşadığım sürece iyilik harekatımız durmayacak. Mazlumun yanında olmak şiarımız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim'' dedi.

 

Yalçın Kocabıyık da '' Hikmet Durmuş tüm STK'lara gönüllü olarak destek vermiştir. Farklı sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere dokunmuştur. Kansere dikkat çekmek için binlerce ağaç dikmiştir. Her Kadir Gecesi Kordon’da binlerce insanı ‘Hoşgörü Sofrası’ adı altında iftarda buluşturmuştur. Seferihisar'a giderek Aile ve Çalışma Bakanlığına bağlı psikososyal ekibine ve Urla Kızılay psikolog Zuhal Koçkar'a eşlik ederek depremzedelere günlerce psikolojik destek isteyen ailelere moral olmuştur. Pandeminin ilk aylarında balkonunda Balçovalılara yine moral ve motivasyon olsun diye konser vermiştir.Sokağa çıkamayan çocukların doğum günlerini tespit edip çizgi film karakterleri kostümleri giymiş müzisyenler ile çocuklara sürpriz yapıp pasta kesmiştir. Bunlar sadece bir kaçı…'' dedi.

 

Aynı gün ödül alanlar arasında İBB İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse- İBB Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Spor Kulübü Başkan Vekili Sinan An- Hayata bağlan projeleri ile Urla Kızılay Başkanı Nurgül Çağatay Saltık- Karşıyaka Koleji kurucu müdürü Akın Usanmaz -TV35 Yönetin Kurulu Başkanı Mithat Umutoğulları da yer aldı.

 

Tören sonunda başarı ödülüne layık görülen İBB Basketbol Takımı Mikrop Hikmet'in başlama vuruşu ile mini bir maç yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.