Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İstiklal Caddesi'ndeki saldırının faili böyle yakalandı

İstiklal Caddesi'ndeki saldırının faili böyle yakalandı

İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısının faili, kadın teröristin yakalanma anına ilişkin görüntüler paylaşıldı.

  • Ege Postası
  • 14.11.2022 - 10:28

İstanbul İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı saldırının faili gözaltına alındı. Kadın teröristin gözaltına alındığı ana ilişkin görüntüler paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, günün ilk saatlerinde yaptığı açıklamada; “Biraz önce olayı yapan, bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ondan önce yaklaşık 21 kişi daha gözaltına alınmıştı…  Elde ettiğimiz bulgular çerçevesinde PKK/PYD terör örgütü” demişti.

Ayrıca; kadın teröristin saldırı öncesinde bir banka çantayı bıraktığı daha sonra kaçtığı ana ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, terör saldırısı ile ilgili açıklamasında; “Bir kadın, bankta 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor” bilgisini vermişti.

Emniyet kaynaklarının paylaştığı bilgiye göre; yabancı uyruklu, 1999 doğumlu kadın terörist A.A.’nın da aralarında olduğu 8 kişi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.