Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP binasına saldıran Onur Gencer'in etkisiz hale getirildiği anların görüntüsü

HDP binasına saldıran Onur Gencer'in etkisiz hale getirildiği anların görüntüsü

HDP İzmir İl Binası'na saldırı düzenleyen Onur Gencer'in saldırı sonrası etkisiz hale getirildiği görüntüler ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 18.06.2021 - 09:08

Konak ilçesinde, HDP İzmir İl Başkanlığının bulunduğu binaya dün saat 11.05 civarı Onur Gencer isimli bir şahıs girdi. Onur Gencer'in içeriye girmesinin ardından binadan kısa süre sonra silah sesleri geldi. Kısa bir süre sonra zanlının, parti çalışanı Deniz Poyraz'ı öldürdüğü belirlendi. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, daha sonrada saldırganın etkisiz hale getirilmesi için bir operasyon başlattı.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan Onur Gencer isimli saldırganın yakalanma anları kameraya yansıdı. Görüntülerde operasyon başlatan polisin, saldırganı gözaltına aldığı anlar kameraya yansıyor.

İŞTE İLK DİYALOG

Öte yandan saldırgan Onur Gencer'in, olay sonrası gözaltına alındığı ilk anlarda polisle diyaloğu da kameralara yansıdı. Polisin ne iş yaptığı ve ismini sorması üzerine Onur Gencer'in, “Kemalpaşa'da çalışıyordum, istifa ettim. Kimseye zarar vermedim, bir kişiye ateş ettim” dediği duyuluyor.

Ayrıca şüphelinin, bina çevresinde birkaç kez keşif yaptığı, bina içerisine girdiğinde orada bir kaç kişinin olabileceğini düşündüğünü söylediği de öğrenildi.

Öte yandan zanlının işlemleri devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.