Dolar 32,4827
%-0.18
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.432,910
%0.4
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamilelik döneminin tadını çıkarın

Hamilelik döneminin tadını çıkarın

Hamilelik dokuz aylık gebeliğin yanı sıra doğum sonrasını da kapsayan uzun, önemli ve çok değerli bir süreç olarak kabul ediliyor. Bu süreçte anne adaylarının ve annelerin düzgün beslenmesi ve bu döneme uygun kaliteli kıyafetleri tercih etmesi gerekiyor. İş hayatında da ev hayatında da annenin, bebeğin ve annenin vücudundaki değişimlerin göz önünde bulundurulmasıyla tasarlanmış ve uygun kaliteli kumaşların kullanılmasıyla üretilmiş kıyafetlerin tercih edilmesi son derece önemli bir nokta olarak kabul ediliyor.

  • Ege Postası
  • 19.02.2021 - 09:54

Hamilelik kadınlar için hayatlarının en hassas dönemi haline gelebiliyor. Bu dönemde anne adayları her koşulda ve her ortamda rahat olma ihtiyacı hissediyorlar. Hamilelikten önce giyilen kıyafetler anne adayının vücudunda yaşanan değişimlere uyum sağlayamadığından anne adaylarında rahatsızlık hissine neden olabiliyor. Duygusal geçişlerin yoğun olduğu hamilelik döneminde özellikle 3.aydan itibaren büyük fiziksel değişiklikler de yaşanıyor. En belirgin değişim karın ve bel bölgesinde olsa da anne adaylarının kalçası ve göğüsleri büyüyor, sırtı genişliyor. Bu değişimlere ayak uydurulması anne adayının güvenli ve sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşamasının yanı sıra kendisinin ve bebeğinin rahatı için de adeta bir zorunluluk olarak kabul ediliyor. Bunun sağlanmasında anne adayının içerisinde rahat edebileceği hamile kıyafetlerini seçmesi önemli bir paya sahip bulunuyor.

Tesettür Hamile Kıyafetleri Çeşitliliği İle Dikkat Çekiyor

Hamile kıyafetlerinde giderek artan çeşitliliğe bağlı olarak tesettür giyimi benimseyen anne adaylarının alternatiflerinde de artış yaşandığı biliniyor. Tesettürlü anne adaylarının ihtiyaçlarını karşılamak isteyen Hubla Design farklı alternatifler ile iş yaşamında da günlük yaşamda da şık ve konforlu olmalarına önemli bir katkıda bulunuyor. Tesettür hamile elbisesive tesettür lohusa elbisesi gibi alternatifleri anne adaylarına ve annelere sunan Hubla Design tiril tiril modeller ile şık, konforlu ve rahat olmalarını sağlıyor.

Hamilelik uzun ve zaman içerisinde farklı değişimlerin yaşandığı bir süreç olduğundan anne adayları fiziksel, ruhsal ve hormonal birçok değişikliğe ayak uydurmak durumunda kalıyorlar. Bu adaptasyon sürecinde anne adaylarının seçtikleri kıyafetler de son derece önemli oluyor. Tesettür hamile elbisesi ya da tesettür lohusa elbisesi satın alacak olan annelerin ve anne adaylarının seçimlerini hava alan kumaşlardan yana kullanmaları öneriliyor. Özellikle sıcak havalarda bu tarz kumaşların kullanılması hem annenin hem de bebeğin konforunda önemli bir etken haline gelebiliyor. 3.aydan itibaren anne adayının karnında sürekli bir büyüme yaşanacağından dolayı sıkmayacak ve rahatsızlık hissi uyandırmayacak kıyafetlerin tercih edilmesi annenin ve bebeğin konforu açısından doğru bir karar oluyor. Hamilelik döneminde anne adayları kilo da aldığından hamilelik öncesi kıyafetleri dar gelip vücutlarını sıkabiliyor. Bu duruma çözüm üretmek isteyen Hubla Design anne adaylarının ve yeni doğum yapmış annelerin hem şık hem rahat olmasını sağlamak için tesettür hamile elbisesi ve tesettür lohusa elbisesi üretiyor.

Tesettür Giyimde Hamile Kıyafetleri Nasıl Olmalıdır?

Hamile ve lohusa kıyafetleri tesettür giyimde çok önemli bir yere sahip bulunuyor. Çünkü hamile giyim ürünlerinin şıklıktan önce annenin ve bebeğin rahatını sağlaması gerekiyor. Bu nedenle tesettür hamile elbisesi ve tesettür lohusa elbisesi modellerinde konfor en önemli konu olsa da annelerin ve anne adaylarının kendilerini şık hissetmesi ihtiyacı da göz ardı edilmiyor. Tesettür hamile giyim kategorisinde anne adayları en büyük ilgiyi tesettür hamile elbisesi modellerine gösteriyorlar.

Günümüzde anne adayları hamilelik döneminde kendilerinin ve bebeklerinin sağlığına olduğu kadar şıklıklarına da büyük önem gösteriyorlar. Fiziksel olarak yaşanan değişiklikler olsa da anne adayları bu değişikliklere ve vücut yapılarına uygun hamile kıyafetleri seçerek şık ve rahat bir görünüme kavuşabiliyorlar. Renk ve model açısından çeşitlilik sunan hamile kıyafetleri seçilirken mevsimine uygun parçaların tercih edilmesi önemli noktalar arasında yer alıyor. Kış aylarında bu mevsime uygun kumaşların kullanıldığı kıyafetler tercih edilirken yaz mevsiminde anne adaylarının daha ince kumaşlardan üretilmiş pamuklu kıyafetleri kullanmaları sağlıkları ve konforları açısından çok daha doğru bir karar oluyor.

Sektöründe faaliyetlerine başladığı günden bu yana anne adaylarının ve yeni doğum yapmış olan annelerin giyim ihtiyaçlarını karşılayan Hubla Design ürün çeşitliliğini giderek artırıyor. Ürünlerinin şık, konforlu, sağlıklı ve yüksek kalitede olmasına özen gösteren HublaDesign’ın geniş ürün yelpazesinde; doğum elbiseleri, emzirme elbiseleri, hamile gömlekleri, hamile pantolonları, tesettür hamile elbiseleri ve uzun hamile elbiseleri gibi farklı ürün çeşitleri bulunuyor. Hubla Design modaya uygun şekilde tasarlanan ve en kaliteli malzemelerin kullanıldığı ürünlerini en uygun fiyatlar ile müşterilerine sunmayı temek ilkesi olarak kabul ediyor. Böylece her ekonomik seviyedeki anne adayına ve yeni doğum yapmış anneye en uygun fiyatlarla en kaliteli ürünlere ulaşma, şık ve konforlu olma imkanını sağlamayı hedefliyor. Hubla Design hamile giyim koleksiyonunu sürekli olarak yenilemekte olup koleksiyonundaki ürünler günlük yaşamdan iş yaşamına ve özel davetlere kadar oldukça geniş bir kullanım alanına sahip bulunuyor.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.