Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haluk Levent, Onur Şener'in küçük kızı Ceyla için söyledi

Haluk Levent, Onur Şener'in küçük kızı Ceyla için söyledi

Haluk Levent, üç kişi tarafından darp edilerek öldürülen müzisyen Onur Şener'in kızı Ceyla için sahne aldı. Levent, konserden kendi payına düşen geliri, Ceyla Şener'in eğitimi için bağışladı

  • Ege Postası
  • 04.10.2022 - 09:07

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekânında İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp, istekte bulundukları şarkıyı farklı tarzda söyleyen Onur Şener ile tartıştı.

İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp, Onur Şener'i mekândan çıktıktan sonra ise darp edip kırdıkları şişelerle yaraladı. Şener, kaldırıldığı hastanede boğazına saplanan cam kırıkları nedeniyle hayatını kaybetti. Karakaş, Gündüz ve Soyalp tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ONUR ŞENER'İN KÜÇÜK KIZI İÇİN SÖYLEDİ

Türkiye'nin konuştuğu cinayete ünlü isimler de büyük tepki gösterdi. Haluk Levent, İstanbul Kuruçeşme'deki konserinde Onur Şener'in öldürülmesinden büyük üzüntü duyduğunu belirterek şiddet olaylarının bir an önce son bulmasını dilediğini dile getirdi. Levent, konserin gelirinden kendi payına düşen miktarı Onur Şener'in kızı Ceyla'nın eğitim masraflarına harcanacağını söyledi.

"AMAÇ FARKINDALIK YARATMAK"

Haluk Levent, "Bu konserin bir anlamı var. Amaç farkındalık yaratmak... Bu konserin kalan gelirinin tamamı müzisyen Onur kardeşimizin çocuğu için olduğunu söyleyeyim" açıklamasında bulundu. Levent'in bu açıklaması seyirciden alkış aldı.

"ELİMDEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYOR"

Haluk Levent, konser öncesi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide şu satırlara yer vermişti: Bu akşam Kuruçeşme Paraf Açık Hava’da konserim var. Bu konserden tarafıma düşen gelir müzisyen kardeşim Onur’un küçük kızının tüm eğitim masrafları için harcanacak. Bu akşam Onur Şeref için söyleyeceğiz şarkıları. Elimden başka bir şey gelmiyor...

Öte yandan ünlüler, Onur Şener'in katledilmesine olan tepkilerini ve duydukları üzüntüyü dile getirmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.