Dolar 32,5818
%0.21
Euro 34,7982
%0.39
Altın 2.412,990
%-0.82
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Gezi eylemlerini başlatan çadır yakma işi gibi bir iş'

'Gezi eylemlerini başlatan çadır yakma işi gibi bir iş'

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör protestolarınd, polisin kapıya kelepçe takmasını değerlendiren Fatih Altaylı, "Boğaziçi Üniversitesi'nin kapısına takılan kelepçe, Gezi eylemlerini başlatan çadır yakma işi gibi bir iş, takanı bulun ve cezalandırın" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 05.01.2021 - 13:42

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı eski AK Parti milletvekili adayı Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanmasının ardından okulda başlayan eylemlere ilişkin bir yazı kalem aldı.

Barikat kuran polisin kelepçeyle üniversitenin bahçe kapısını kilitlemesini hatırlatan  Altaylı, şunları dedi:

"Ancak dün felaket bir görüntü vardı. Boğaziçi Üniversitesi'nin kapısına kelepçe takılmıştı. Bu çok simgesel bir fotoğraf olarak tarihe geçer. Bu fotoğraf dünya çapında popüler olur, Türkiye'nin alnına kara leke olarak sürülür. Bu kelepçe Gezi eylemlerini başlatan çadır yakma işi gibi bir iştir. O kelepçeyi üniversitenin kapısına takıp, o fotoğrafın kompozisyonunu ortaya çıkaran kişi ya da kafa Türkiye'nin de Türkiye'yi yönetenlerin de dostu değildir. Bir süre sonra 'O kelepçeyi FETÖ'cüler taktı' demek istemiyorsanız o kelepçeyi üniversiteye takanı bulun ve cezalandırın. O kelepçe oraya iyi niyetle takılmamıştır, emin olun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.