Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fuat Oktay’dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Fuat Oktay’dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

İstanbul Sözleşmesi'nin gece yarısı yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle feshedilmesinde ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sosyal medya üzerinden değerlendirmede bulundu. Oktay, “Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine ilişkin, “Geleneksel toplumsal dokumuzu da muhafaza ederek daha ileri noktalara taşımak azmindeyiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.03.2021 - 10:44

İstanbul Sözleşmesi'nin ilk imzacısı olan Türkiye, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile sözleşmeden çekilme kararı aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle sözleşmeden çekilme kararını değerlendirdi.

Oktay sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Türk kadınının toplum içindeki itibar ve saygınlığını layık olduğu seviyelere çıkartmak adına verdiğimiz samimi mücadeleyi, geleneksel toplumsal dokumuzu da muhafaza ederek daha ileri noktalara taşımak azmindeyiz" ifadelerini kullandı.

“BAŞKALARINI TAKLİT ETMEYE GEREK YOK”

Oktay, yaptığı değerlendirmeye şu şekilde devam etti:

"Bu yüce gaye için de çareyi dışarılarda aramaya, başkalarını taklit etmeye gerek yoktur. Çözüm bizatihi gelenek ve göreneklerimizde, özümüzde mevcuttur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.