Dolar 32,3443
%0.08
Euro 34,9833
%-0.23
Altın 2.321,270
%0.04
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Federasyon imam çağırdı ringde cuma namazı kılındı

Federasyon imam çağırdı ringde cuma namazı kılındı

Türkiye Muay Thai Federasyonu, Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri için kampına Cuma namazı kıldırması için imam getirtti. İmamın gelmesiyle namaz ringlerde maskesiz ve sosyal mesafesiz şekilde kılındı.

  • Ege Postası
  • 06.06.2021 - 11:57

Türkiye Muay Thai Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Muay Thai Gençler Türkiye Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, 1 Haziran'da Kuşadası'nda başladı. Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden yaklaşık 600 sporcu, eleme müsabakalarına katılmak için ilçedeki bir otelde kampa girdi.

Sporculardan bazıları, cuma namazını kılmak için kaldıkları otelden kent merkezindeki bir camiye gitmek istedi.  Ancak bu talep, pandemi nedeniyle federasyon yetkililerince olumlu karşılanmadı. Müsabakalara katılan sporcuların "motivasyonun"u bozmak istemeyen federasyon yetkilileri, Kuşadası İlçe Müftülüğü'nden otele cuma namazını kıldırması için bir imam göndermesini istedi.

RİNGLERDE MESAFESİZ MASKESİZ NAMAZ

Kuşadası İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen imam otelde yaklaşık 250 sporcuya cuma namazını eleme müsabakalarının oynandığı ringlerde kıldırdı.

Fotoğraflara yansıyan görüntülerde, ringdeki namaz esnasında maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı ise dikkatlerden kaçmadı. (Cumhuriyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.