Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Facebook, Whatsapp ve İnstagram çöktü! ?

Facebook, Whatsapp ve İnstagram çöktü! ?

Instagram ve Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor sorusuna an itibariyle binlerce kullanıcı yanıt aramaya başladı. Gece geç saatlerde vatandaşlar Whatsapp ve Instagram'da erişim problemleri ve yavaşlıklarla karşı karşıya kaldı. En çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da mesajlar geç iletilirken, Instagram akış yenileme problemi oluyor. Peki Instagram ve Whatsapp çöktü mü, Instagram ve Whatsapp neden açılmıyor?

  • Ege Postası
  • 19.06.2021 - 13:03

Sosyal medya uygulaması Instagram ve Whatsapp erişim sıkıntısı yaşanıyor. Kullanıcı sayısı milyonları aşan popüler yazışma uygulaması Whatsapp akşam saatleri itibariyle hizmet verme sıkıntısı yaşamaya başladı. Whatsapp çöktü mü, Instagram çöktü mü, neden açılmıyor sorusuna birçok kullanıcı tarafından sorgulanırken detaylı bilgi araştırmasına çıkıldı. Milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler uygulama Instagram ve Whatsapp çöktü mü, neden açılmıyor? 19 Haziran WhatsApp, Instagram neden girilmiyor?
INSTAGRAM VE WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?
Dünyanın en popüler uygulamalarından Instagram ve Whatsapp erişim sıkıntısı yaşanıyor. Whatsapp'ta fotoğraf göndermeme sorunu şu anda en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Kullanıcılar konuyla ilgili çözümleri araştırıyorlar.

Saat 01:30 sonrasında, dünya genelinde binlerce kullanıcı 'Whatsapp çöktü' 'İnstagram çöktü' raporu vererek diğer kullanıcılar ile yaşadıkları sorunu paylaştı.

INSTAGRAM VE WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?
Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sorunu gece saatleri itibariyle başladı. Tüm dünyada bir milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp'a bağlanma sorunu sosyal medyada gündem oldu.

Whatsapp'ta mesajlar, fotoğraf ve video gönderilemezken konuya yönelik henüz bir açıklama gelmedi…

İNSTAGRAM AKIŞ YENİLENEMEDİ HATASI NEDEN OLUR?
İnstagram Akış Yenilemedi hatası genellikle internet bağlantınız ile ilgili bir problemden kaynaklanan sorundur. Facebook'un alt yapı çalışmalarından dolayı ara sıra İnstagram Akış Yenilemedi hatası ile karşılaşabilirsiniz. Son zamanlarda görülen çökme olayları. İnstagram'a erişim sorunu olduğunda da İnstagram Akış Yenilemedi hatasını görebilirsiniz.

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? WHATSAPP NEDEN AÇILMIYOR?
Milyonlarca kullanıcı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta iletişim kurmak isteyenler, uygulamaya erişimde zorluk yaşadı. Whatsapp tarafından soruna ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmazken, yaşanan sorunun ilerleyen saatlerde çözülmesi bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.