Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evden eve nakliyatta taşınmanın püf noktaları nelerdir'

Evden eve nakliyatta taşınmanın püf noktaları nelerdir'

Evden eve nakliyatta Ev taşımanın püf noktaları nelerdir sorusu aslında evden eve taşımacılık hizmeti almak isteyen herkes tarafından merak ediliyor.

  • Ege Postası
  • 02.12.2020 - 11:42

Öncelikle İstanbul evden eve nakliye firmalarından olan Çolakoğlu Nakliyat, bu konuda merak ettiğiniz tüm detayları sizlerle paylaşmaktadır. Çünkü profesyonel ev taşıma hizmetleri alınmadan önce rahat bir taşıma sürecinin gerçekleşmesi gerekir. Yeni bir yaşam alanına taşınmadan önce evi toparken yapılacakları bilmeniz ve listelemeniz, daha rahat bir taşınmayı beraberinde getirir. Bu konuda yapmanız gerekenler yazımızın devamında tüm detaylarıyla paylaşılmıştır.

Ev Taşımada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ev taşımada dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili olarak öncelikle eşya listesinin hazırlanması gerekiyor. Taşınmaya karar veren bireyler evden eve taşımacılık hizmeti almadan önce bu süreci yönetmelidir. Yani eşya listesi hazırlamalı ve yeni yaşam alanına götürülecek eşyalar listelenmelidir. Talep edenler ev taşıma öncesinde nakliyat firmasından fiyat bilgisi de alabilir. Doğru paketleme yapan firmaların uygun araçlarla en iyi paketleme malzemelerini paylaştığı unutulmamalıdır. sayfamız üzerinde de hizmet süreçlerinde ev taşımacılığında nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili bilgiler bulunmaktadır. İncelemenizi tavsiye ederiz.

Fazla Eşyalar: Evden eve taşıma fiyatları verilirken nakliye firmaları eşyaların kamyonda kaplayacağı alana göre bilgi aktarmaktadır. Bu yüzden eşyalarınızın fazla olması aslında yüksek maliyeti beraberinde getirebilir. Haliyle fazlalık eşyalarınızı eşya depolama hizmeti veren yerlere bırakabilirsiniz.

Taşınma Süreci: Fazla eşyalardan kurtulan bireyler daha sonra taşınma planı hazırlamalıdır. Saat kaçta taşınmak istediğinizi ve yeni yaşam alanına ne zaman ulaşmak istediğinizi mutlaka nakliye firması ile paylaşmanız gerekir.

Abonelikler: Evden eve nakliye hizmetinden önce aboneliklerin iptal edilmesi gerekir. Doğalgaz, su ve elektrik aboneliklerini iptal ederken ayrıca sayaçların resmini çekmeniz önemlidir. Bu sayede tarafınıza ulaştırılabilecek ekstra faturalar ödenmek zorunda kalmaz.

Beyaz Eşyalar: Ev taşımada beyaz eşyalara dikkat edilmelidir. Çünkü bu eşyalar ev taşıma sırasında en çok zarar gören ürünlerdir. Örneğin çamaşır makinesindeki atık suyu boşaltmalı, buzdolabındaki ürünler de çıkarılmalıdır. Ayrıca beyaz eşyaların 2 defa paketlenmesi önemlidir.

Kolileme: Ev taşımanın püf noktaları konusunda son süreç kolilemedir. Ayrıca etiketleme yaparak eşyalarınızın karışmasını engelleyebilirsiniz.

Kaliteli ve profesyonel bir şekilde hizmet veren nakliye firmalarını seçerek evinizi sorunsuz ve sigorta kapsamında taşıyabileceğinizi unutmayın.

İstanbul İzmir Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Sektörümüzün en yoğun olduğu hizmet ağlarından biri olan hizmetlerinde de bu tür sorunlarla karşılaşma durumunuz olabilir.

Kurumsal ve profesyonel yapımız gereği bu konularda büyük bir hassasiyetlikle hareket eden firmamız; her türlü imkanı seferber ederek hizmetlerini sistemli olarak gerçekleştirmektedir. İstanbul’un en eski ev taşıma şirketi olan Çolakoğulları nakliyat firması ile nakliyat hizmetlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İstanbul İzmir ev taşıma hizmetlerinde doğru adres olarak bizleri arayabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.