Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,7807
%0.14
Altın 2.497,300
%0.52
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski DEVA Partili FETÖ sanığı kaçmak isterken yakalandı

Eski DEVA Partili FETÖ sanığı kaçmak isterken yakalandı

İzmir'in Çeşme ilçesinden yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen fiber tekne içerisindeki 4 kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Yakalananlar arasında, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla yargılamasının devam ettiği DEVA Partisi İzmir İl eski sekreteri Zeynel Adıgüzel'in de bulunduğu öğrenilirken, teknede yakalanan Adıgüzel ile kaptan tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 02.09.2021 - 16:58

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çeşme açıklarında hareket halindeki bir fiber teknenin yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalıştığı tespit edildi. Harekete geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı, bölgeye bot ekibi yönlendirdi. Durdurulan tekne içerisinde bir kaptan ve 3 yolcu yakalandı. Yakalananlardan Zeynel Adıgüzel'in geçmiş dönemlerde DEVA Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliği ve İl Sekreterliği görevinde bulunduğu, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla yargılamasının devam ettiği belirlendi.

İşlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen 4 kişiden Zeynel Adıgüzel ile kaptan H.Y. tutuklanırken, R.V. ve G.G.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DEVA Partisi'nden açıklama

Öte yandan yaşanan olay ile ilgili DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "İl yönetimimizden Zeynel Adıgüzel,29 Mayıs 2021 itibariyle görevlerinden istifa etmiştir. 1 Haziran 2021'de Genel Merkezce de istifası kabul edilmiştir. Bu tarihten itibaren partimizle herhangi bir irtibatı kalmamıştır" sözlerine yer verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.