Dolar 32,5153
%-0.08
Euro 34,9815
%0.44
Altın 2.435,580
%0.51
Bist-100 9.797,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Danıştay üyesi lüks sitede yakalandı

Eski Danıştay üyesi lüks sitede yakalandı

FETÖ'nün sözde "Trabzon yargı sorumlusu" olduğu suçundan aranan eski Danıştay üyesi Kasım Davas, MİT ile Emniyet'in ortak operasyonuyla Ankara'da lüks bir sitede yakalandı.

  • Ege Postası
  • 20.03.2021 - 15:13

Ankara'da, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan aranan Danıştay eski üyesi ve FETÖ'nün Trabzon yargı ve kaymakamlar imamı Kasım Davas, polis ve MİT'in ortak operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile MİT'in ortak çalışmasında, Danıştay eski üyesi ve FETÖ'nün Trabzon yargı ve kaymakamlar imamı Kasım Davas'ın Çankaya ilçesine bağlı Mutlukent mahallesinde lüks bir sitede saklandığı tespit edildi. Bunun üzerine ekipler belirlenen adrese baskın düzenledi. Baskın sırasında Kasım Davas, aracıyla kaçmaya çalışırken, oturduğu sitenin girişinde yakalanarak gözaltına alındı. FETÖ itirafçısı eski Gemlik Kaymakamı Cahit Işık'ın ifadesinde Kasım Davas’ın Trabzon'da  hakim, savcı ve kaymakamların imamı olduğu ve kendileriyle ayda bir toplantı gerçekleştirdiği yönünde beyanda bulunduğu, Kasım Davas’ın 8 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.