Dolar 32,5643
%0.28
Euro 34,7209
%-0.03
Altın 2.488,760
%0.17
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eşinden şiddet gören kadından yardım çağrısı

Eşinden şiddet gören kadından yardım çağrısı

Aydın'da evliliğinden bu yana eşinden şiddet gördüğünü söyleyen kadın bu kez de hayatıyla tehdit ediliyor. Kocasını şikayet ettiğini ancak serbest bırakıldığını söyleyen genç kadın yetkililere yardım çağrısında bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 13.10.2020 - 17:29

Aydın'ın Söke ilçesinde 7 yıllık eşini darp ederek tanınmaz hale getiren koca ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Söke’de alkol bağımlısı olduğu iddia edilen Ü.K'nin şiddetine maruz kalan Özlem K’nin yüzü eşi tarafından tanınmaz hale geldi.

Eşinden kaçarak ailesinin yanına sığınan genç kadın, bu sefer de ölümle tehdit edildiğini iddia etti.

Üç çocuk annesi Özlem K, şikayetçi olduğu kocasının elini kolunu sallayarak dolaştığını belirterek öldürülmekten korktuğunu söyledi.

Eşi tarafından sürekli şiddete maruz kaldığını söyleyen Özlem K, "22 yaşındayım 7 yıl önce Ü.K. ile evlendik, evlendiğimiz günden bugüne sürekli kendisinden çocuklarım önünde şiddet görüyordum. Eşim sürekli alkol alıp beni darp ediyordu bu zamana kadar çocuklarım için kendisine katlandım ama bu saatten sonra dayanacak gücüm kalmadı'' şeklinde konuştu.

'SÜREKLİ BENİ TEHDİT EDİYOR'

Yetkililere seslenerek yardım çağrısında bulunan genç kadın, ''Can güvenliğim yok eşim beni sürekli arayarak tehdit ediyor buradan yetkililere sesleniyorum sesimi duysunlar" dedi.

'ANNE GEL KURTAR BENİ'

Şiddete maruz kalan Özlem K.'nin annesi Gülay T. ise, "Benim kızım 7 yıldır eşinin şiddetine maruz kaldı. Ne zaman kızımın evine gitsem kızımı morluklar içinde görüyordum. Kızım eşi ile birlikte her kavga edişinde beni telefonla arayarak 'anne gel kurtar beni' diyerek ağlıyordu. Birkaç defa damadım olan Ü.K.'yi uyardım fakat beni dinlemeyerek huyundan vazgeçmedi'' dedi.

'ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZİYOR'

Acılı anne, Ü.K'den şikayetçi olduklarını ancak serbest bırakıldığını söyleyerek, ''Elini kolunu sallayarak hala daha geziyor adaletin yerini bulmasını istiyoruz ve bu şahıs bir an önce cezasını çeksin" diye konuştu. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.