Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan, KPSS iddiaları için talimat verdi

Erdoğan, KPSS iddiaları için talimat verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 KPSS sorularından bazılarının bir yayınevi tarafından daha önce yayınlandığı iddiaları üzerine Devlet Denetleme Kurulu’na inceleme talimatı verdi. Erdoğan “Gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır. Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.08.2022 - 20:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS sorularından bazılarının bir yayınevi tarafından daha önce yayınlandığı iddiaları ile ilgili olarak Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) inceleme talimatı verdiği bildirildi. İletişim Başkanlığı konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı vermiştir. İnceleme en kısa sürede neticelenecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır. Saygıyla duyurulur.”

Erdoğan da İletişim Başkanlığı’nın bu açıklamasını alıntılayarak, inceleme sonucuna göre gerekli adımların atılacağını bildirdi. Erdoğan’ın paylaşımı da şöyle:

“Devlet Denetleme Kurulumuzun 2022 KPSS ile ilgili yapacağı inceleme sonucunda elde edilen veriler titizlikle değerlendirilecek, gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır. Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.