Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'ın programına katılacaktı! Patlayıcı tespit edildi

Erdoğan'ın programına katılacaktı! Patlayıcı tespit edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, özel aracının altına yerleştirilen patlayıcıyı kontrollü olarak imha edilen polis memurunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'teki programı için görevlendirilen ekipte yer aldığı ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 04.12.2021 - 22:19

Nusaybin’de, Çevik Kuvvet Büro Amirliği’nde görevli polis memurunun aracının altına, teröristler tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) yerleştirildiği tespit edildi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen bomba imha ekiplerince EYP ve düzeneği, imha edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araç üzerinde şüphelilere ait parmak izi taraması yaptı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri, düzenek ve araçta şüphelilere yönelik parmak izi taraması yaptı. Patlayıcıyı yerleştirenlerin yakalanması için başlatılan çalışma sürerken, Mardin polisi, polis memurunun evinin bulunduğu bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Nusaybin kent merkezinde ise aramaların devam ettiği bildirildi.

ERDOĞAN’IN SİİRT PROGRAMINDA GÖREVLİYDİ

Aracına patlayıcı tuzaklanan polisin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Siirt’teki programı için görevlendirilen ekipte yer aldığı öğrenildi. DHA

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.