Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Engelsiz Yürekler' yazıyor, çiziyor ve anlatıyor

'Engelsiz Yürekler' yazıyor, çiziyor ve anlatıyor

İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Nedret İlhan Keten Ortaokulu’nda engelli yurttaşlar adına farkındalık oluşturmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ‘Sorunlarımızdan Sorumluyuz’ adlı proje başlatıldı. Engelsiz yürekler yazıyor, çiziyor ve anlatıyor

  • Ege Postası
  • 29.11.2019 - 12:35

EGEPOSTASI- İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Nedret İlhan Keten Ortaokulu’nda eğitim gören bir grup öğrenci Kasım’da başlayıp Ocak ayına kadar sürecek olan ‘Engelsiz Yürekler, yazıyor, çiziyor ve anlatıyor’ projesini tanıttı.

Öğrenciler, Bayraklı Sevgi Yolu’nda ellerinde afişlerle vatandaşları bilgilendirirken, projeye destek istedi. Proje İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü bünyesinde ve danışman öğretmenler Edip Çakı, Nadire Özhan, Ramazan Sodan, Gözde Yalçın Yılmaz ile Bengül Dinçer Sülün koordinesinde yürütülüyor.

Projede, engelliler ve engelli bireylerin sesi olmak isteyenlerin, duygu,düşünce ve yaşadıklarının sesi olunacak. Bu kapsamda engelli bireyler tarafından üretilen resim, şiir ve yazılar bir kitapta ölümsüzleştirilecek.

Proje danışmanlarından matematik öğretmeni Edip Çakı, projeye  başlama amaçlarının kamuoyunda farkındalık oluşturmak, engelli yurttaşların hissettikleri ve yaşadıkları sorunların anlaşılması için harekete geçtiklerini belirtti.

Proje danışmanı Çakı, son olarak proje kapsamında hazırlanacak kitapların bastırılması için hayırseverlerden yardım beklediklerini iletti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.