Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet’ten “#12nisan# açıklaması: Soruşturma başlatıldı

Emniyet’ten “#12nisan# açıklaması: Soruşturma başlatıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü, Twitter’da #12nisan etiketiyle paylaşılan ve bazı kişiler tarafından “tecavüz günü” olarak ilan edilen gün kapsamında yapılan paylaşımlara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, etiket altında yapılan paylaşımları “sosyal medya” terörü olarak tanımlarken etiket altında yaptıklaır paylaşımlarla suç işlediği tespit edilen hesapların sahipleri hakkında soruşturma ların başlatıldığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 12.04.2021 - 16:48

EGEPOSTASI- Türkiye’de  #12nisan etiketi bugün sosyal medya sitesi Twitter’da gündemin ilk sıralarına oturdu.

Etiket altında yapılan ilk paylaşımlarda 12 Nisan tarihi “tecavüz günü” ilan edilirken aynı etiket altında yapılan paylaşımlarda “tecavüz günü” ifadelerine tepki yağdı.

Yapılan paylaşımların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaptı ve etiket altında yapılan paylaşımları “sosyal medya” terörü olarak tanımlarken etiket altında yapacakları paylaşımlarla suç işlediği tespit edilen hesapların sahipleri hakkında soruşturmaların başlatıldığını duyurdu.

Emniyet tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, sosyal medya ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütmektedir.
12.04.2021 tarihinde sosyal medya platformları üzerinden #12Nisan etiketi adı altında paylaşımlar yapılmaktadır. Bu paylaşımlar içerikleri itibariyle sosyal medya terörüdür. Bu tür paylaşımlara asla müsaade edilmeyecektir. Bu etiket adı altında suç işleyen hesaplar tespit edilerek gerekli soruşturmalar başlatılmıştır.”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.