Dolar 32,5225
%-0.05
Euro 34,9729
%0.41
Altın 2.435,830
%0.52
Bist-100 9.775,00
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emniyet Müdürü Aşkın 3 yıl aradan sonra Sekin'in motosikletini kullandı

Emniyet Müdürü Aşkın 3 yıl aradan sonra Sekin'in motosikletini kullandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, motosikletli timlerde görev yapmak üzere eğitim gören 5'i kadın 65 polis memuru, sertifikalarını aldı. Polislerin motosikletlerin üzerinde yaptığı gösteri büyük beğeni topladı. Öte yandan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Adliyesi'nde düzenlenen saldırıda teröristlerle girdiği çatışma sırasında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in kullandığı motosikleti kullandı. 3 yıl aradan sonra ilk kez Emniyet Müdürü Aşkın bindi...

  • Ege Postası
  • 03.12.2019 - 16:10

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli şube müdürlüklerinin motosikletli timlerinde görev almak üzere, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri eğitmenleri tarafından verilen 5 haftalık eğitimi tamamlayan 65 polis memuruna, sertifikaları verildi.

Polisler, şehitler adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, sertifikalarını İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın elinden aldı.

Emniyet Müdürü Aşkın, halen şehir merkezinde 90 motosiklet timiyle hizmet verdiklerini, bunu 110'a çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Son yıllarda 155 hattına yapılan çağrılara hızla yanıt vermek üzere çalışma yürüttüklerini dile getiren Aşkın, en yoğun trafikte ve şartlarda dahi maksimum 4 dakikada vatandaşın yanında olabilecek standartlara ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Aşkın, "Teşkilatımız, bu kentin çocukları okula güven içinde gidebilsinler, kadınlarımız güven içinde hissetsinler diye özveriyle çalışmaya devam edecek. Her geçen gün güzel İzmir'imiz daha güvenli hale geliyor. Önümüzdeki günlerde motor sayımızı daha da arttıracağız. Rabbim tekerinize taş değdirmesin" dedi.

Asayiş Şube Müdürü İsmail Duman da motosikletli polis timlerinin suçun önlenmesi konusunda da önemli bir görevler üstlendiğini aktardı. 

Törenin ardından Emniyet Müdürü Aşkın, Ocak 2017'de İzmir Adliyesi'ne düzenlenen bombalı saldırıda PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in olayın ardından hiç kullanılmayan motosikletini kullandı. 

Sertifika töreninin ardından, eğitimlerini tamamlayan polisler, motosikletleriyle akrobasi şovu yaptı. Tören, kokteylin ardından sona erdi. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.