Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Emek ve Gelecek Grubu’ndan yeni bina duyurusu

Emek ve Gelecek Grubu’ndan yeni bina duyurusu

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek ve Gelecek Grubu, Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağını duyurdu

  • Ege Postası
  • 21.06.2021 - 11:53

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek ve Gelecek Grubu, Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağını duyurdu. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Dilek Gappi öncülüğünde oluşturulan Emek ve Gelecek Grubu basın apartmanı ile ilgili, “İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin 23 Haziran’da gerçekleşecek genel kurulu için yola çıkan Emek ve Gelecek Grubu olarak 30 Ekim depreminden etkilenen binamız için üyelerimizden Bina Komisyonu oluşturarak İzmir ‘e prestijli bir Basın Apartmanı kazandıracağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı da Haziran ayında yayınlandı. Böylece binamızı kat kaybı olmadan gerçekleştirebileceğiz. Emek ve Gelecek Grubu olarak sizlere şu bilgiyi ve sözü veriyoruz: Bilindiği gibi 30 Ekim depremi sonrasında Bakanlık tarafından 12 dairemizin yer aldığı binada ikamet yasaklandı. Söz konusu süreç yakından takip ediliyor. İki binadaki mülkiyet sahiplerinden 'Basın Apartmanı Teknik Heyeti' oluşturuldu. Bir yandan Haziran ayında çıkan yeni imar planının detayları belediyelerden takip edilirken, öte yandan kentin önde gelen mimarlık ofisleri ve inşaat firmalarından avam proje teklifleri alınıyor. Konuyla ilgili tüm araştırmalar sürdürülürken, karar alma süreçleri ise yeni yönetime bırakıldı” değerlendirilmesinde bulundu.
 

ÜYELERİMİZDEN BİNA KOMİSYONU

Gerçekleştirilecek tüm adımları üyelerin bilgisi ve onayı ile yapılacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Bizler, seçimin ardından hiç zaman yitirmeden bina çalışmaları konusunda bilgi ve deneyim sahibi üyelerimizden kendi ‘Bina Komisyonu’muzu da oluşturarak, süreci üyelerimizle birlikte takip edeceğiz. Asgari maliyetle binayı gerçekleştirmek, dairelerimize kavuşmak temel görevimiz. Bunun için ne gerekiyorsa, kentin önde gelen dinamiklerinin de katkılarını alarak var gücümüzle çalışacağız. Yeni binamızı Basın Merkezimiz ve Basın Lokalimiz’ de içinde olacak şekilde inşa edeceğiz. Bu süreçte de Cemiyet Merkezimizi prestijli bir mekana taşıyacağız. 75 yıllık İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne güç katmak için üst üste proje gerçekleştireceğimiz sözünü siz değerli üyelerimize veriyor, 23 Haziran 2021 tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirilecek Genel Kurulumuzda buluşmayı diliyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.