Dolar 32,5816
%0.33
Euro 34,6622
%-0.2
Altın 2.527,090
%1.71
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Elmalı davasına Soyer ve İzmirli siyasilerden tepki: Adalet, hemen şimdi!

Elmalı davasına Soyer ve İzmirli siyasilerden tepki: Adalet, hemen şimdi!

Antalya’da iki kardeşin istismara maruz bırakılmasının ardından görülen davada sanıkların tahliye edilmesine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmirli siyasetçiler tepki gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı, “Çocuklarımıza hayal kurabilecekleri bir gelecek bırakmamız gerekirken bu utanç tablosuyla karşılaşıyoruz! Adalet, hemen şimdi!” açıklamasıyla tepkisini ortaya koydu.

  • Ege Postası
  • 29.06.2021 - 14:01

EGEPOSTASI- Antalya'da iki kardeşin öz annesi ve üvey babaları tarafından nitelikli cinsel istismara maruz bırakıldığı ile ilgili görülen davada, sanıklar tahliye edildi. Sanıkların tahliye edilmesi kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

Tahliye habererinin ardından başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olmak üzere İzmir milletvekilleri; yaşanan çocuk istismarına sosyal medya hesaplarından tepki göstererek "İstismarın özrü olmaz" ortak görüşünde bulundular

İşte o paylaşımlar;

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: İstismarın affı olmaz. Çocuklarımıza hayal kurabilecekleri bir gelecek bırakmamız gerekirken bu utanç tablosuyla karşılaşıyoruz! Adalet, hemen şimdi!

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke: İstismarın affı olmaz.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: “ 7 ve 10 yaşındaki 2 çocuk cinsel istismara uğruyor.Mektup yazıyorlar,resim çiziyorlar,anlatıyorlar. Tutuklama yok, adalet yok. Dünya kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Çocuğa istismarın affı olur mu? Bir toplum çocuk istismarına ses çıkarmazsa çürüme başlamıştır. İnsan çürür, Toplum çürür, Ülke çürür. Bir çocuğun çıkaramadığı ses olmak zorundayız.

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: çocuk, kendilerine tecavüz edildiğini resimlerle anlattı ve adli tıp bu olayı doğruladı! onra ne mi oldu? vey baba ve öz anne serbest bırakıldı ir ülkede adalet bu kadar çürümüş olmamalı! ir ülkede adaletin yerini bulması için daha ne olması gerekli!#elmalıdavası

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: İstismarın affı olmaz! Vicdanınız batsın! ir çocuğun çıkaramadığı ses olmak zorundasınız! #elmalıdavası

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sınıdır: İstismarın affı olmaz, olamaz... #ElmalıDavası

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: İstismarı yazdılar yetmedi. Çizdiler yetmedi. Adli Tıp Raporu da yetmedi. İstismarın, tacizin, tecavüzün affı olmaz!! iraz ahlak, biraz vicdan.. #elmalıdavası

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Kardeşin öz annesi ve üvey babaları tarafından nitelikli cinsel istismara maruz bırakıldığı ile ilgili görülen davada, sanıklar tahliye edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.