Dolar 32,5028
%0.17
Euro 34,8260
%0.3
Altın 2.488,150
%1.05
Bist-100 9.548,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ekrem İmamoğlu, bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı

Ekrem İmamoğlu, bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yaşamını yitiren vatandaşların anısına, patlamanın olduğu noktaya karanfil bıraktı. İmamoğlu, "Hiçbir zaman terörizmin bu hamlelerine karşı yüzümüz aşağı eğilmeyecek" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.11.2022 - 13:04

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün İstiklal Caddesi'ne gelerek, bombalı saldırının düzenlediği noktada oluşturan platforma saldırıda yaşamını yitirenler için karanfil bıraktı. İmamoğlu, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Başımız sağ olsun. Hepimize milletçe başsağlığı diliyorum. Hepimize geçmiş olsun. Yaralılarımızın durumu gayet iyi, bu sevindirici. Ama ne yazık ki kaybettiğimiz canlar hepimizi üzmüştür. Allah rahmet etsin. Terörizme karşı, terör örgütlerine karşı dimdik, 16 milyon İstanbullu var İstanbul'da. 86 milyon milletimizle beraber, milletçe omuz omuza mücadele vereceğiz. Hiçbir zaman, asla terörizmin bu hamlelerine karşı yüzümüz aşağı eğilmeyecek.

Buradayız, İstiklal Caddesi'ndeyiz, İstanbul’umuzun göz bebeği İstiklal Caddesi'ndeyiz. Her sabah gelip esnafımıza hayırlı işler dileyeceğim, onlarla alışveriş yapıp çayını, kahvesini içeceğim. İstanbul'da turistleri, şehrimizin misafirlerini ve şehrimizin insanlarını dünden daha güvenli oldukları bir ortamda ağırlamanın üzerimize düşen sorumluluğunu ortaya koyacağız. Kimse bundan kuşku duymasın. Terörizmi, terör örgütlerini dün en üst seviyede kınadığımız gibi şimdi de kınıyoruz. Allah milletimizi korusun. Bizler omuz omuzayız, yan yanayız. Devletimizin her kurumuyla, her birimiyle bir arada mücadelemizi vereceğiz. Tekrar başımız sağ olsun, yaralılarımıza acil şifa diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.