Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ege Üniversitesi'nde acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu!

Ege Üniversitesi'nde acil olmayan tüm ameliyatlar durduruldu!

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde anestezi çalışanının izolasyona alınması üzerine tüm elektif (acil dışı) ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durduruldu.

  • Ege Postası
  • 12.09.2020 - 18:46

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalında yatmakta olan bir hastada Covid-19 çıktığı ve bu nedenle anestezi çalışanlarının bir bölümünün karantinaya alındığı öğrenildi.

Karantinaya alınan sağlık çalışanlarının rutin çalışması etkileyecek düzeyde olması sebebiyle elektif(acil dışı) ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durduruldu.

Başhekimlik tarafından çok ivedi notuyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin tüm ana bilim dallarına gönderilen yazıda, "Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda yatmakta olan Covid-19 tanılı bir hastadan kaynaklı kontaminasyon nedeniyle 'rutini etkileyecek derecede' anestezi çalışanının izolasyona alındığı belirtildi. Anestezi servisinde bir hastada Covid-19 belirlenmesi üzerine bölüm çalışanlarının bir bölümü karantinaya alındı. Bu nedenle hastanemizdeki elektif ameliyatlar ikinci bir talimata kadar durdurulmuştur” denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.