Dolar 32,4525
%-0.1
Euro 34,7363
%-0.67
Altın 2.441,060
%0.2
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Devrim Seyrek gönüllerin şampiyonu

Devrim Seyrek gönüllerin şampiyonu

Güzelbahçe Belediyesi’nde Gençlik Koordinatörü olan Devrim Seyrek finale kadar yükseldiği O Ses Türkiye yarışmasında ikinci oldu.

  • Ege Postası
  • 22.01.2022 - 09:34

EGEPOSTASI - CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve Güzelbahçe Belediyesi Gençlik Koordinatörü olan Devrim Seyrek, katıldığı O Ses Türkiye Yarışması'nın finalinde Hasan Koçak'la yarıştı.

Beyazıt Öztürk'ün ekibinde olan Seyrek finalde ‘Yalnızım Ben', 'Geberiyorum' ve 'Olur Ya’ şarkılarını seslendirdi. Seyrek yarışmayı ikinci tamamladı. 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yarışma sonrası sosyal medya hesabından Devrim Seyrek için bir mesaj yayınladı.

İnce ilk mesajında, ''Bizi destekleyen, arayan, soran tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. İyiki varsınız. Devrim Seyrek gönüllerimizin şampiyonu'' ifadelerini kullandı.

''ATATÜRK'ÜN BİZE EMANETİ CUMHURİYET SAYESİNDE''

Başkan İnce daha sonra Atatürk vurgulu mesajında ise şu ifadelere yer verdi;

"Değerli İzmirliler, kıymetli Güzelbahçeli hemşehrilerim

Bu gururu bize yaşattın Devrim, sana inandım, seni seviyorum. O Ses Türkiye birincisi Hasan’ı kutluyorum, bize destek veren, mesaj atan herkese teşekkür ediyorum. Devrim Seyrek Güzelbahçe Yaka Mahallesi’nden Türkiye’nin en önemli yarışmalarının birinde finali yaşabiliyorsa, bende aynı yerden doğduğum ve doyduğum yerde belediye başkanı olabiliyorsam, bunu önderimiz, Başkomutanımız  Atatürk’ün bize emaneti Cumhuriyet’in sayesindedir. 

Sanat yolun açık olsun Devrim

Abin Mustafa"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.