Dolar 32,4851
%-0.19
Euro 34,7558
%-0.32
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.676,00
%0.32

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray’ın ‘büyük İzmir finali’ talebine TFF Başkanı’nından gerekçeli yanıt

Çıray’ın ‘büyük İzmir finali’ talebine TFF Başkanı’nından gerekçeli yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İzmir takımları olan Altay ve Altınordu müsabakasının İzmir’de oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na verdiği dilekçesine yanıt verdi. Özdemir yanıtında, Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın zeminin acil bakıma alınması nedeniyle karşılaşmanın orada yapılmadığı ve istanbul’a alındığı belirtti.

  • Ege Postası
  • 25.05.2021 - 12:34

EGEPOSTASI- İzmir'in iki köklü ekibinin Altay ile Altınordu arasındaki Süper Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek TFF 1. Lig play-off finalinin İstanbul'da oynanması kararı kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı.

Tepkilerin ardından İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İzmir takımları olan Altay ve Altınordu müsabakasının İzmir’de oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na dilekçe vermiş ve olası kısmi seyirci uygulamasında salgın risklerini aza indirmek amacıyla müsabakanın İzmir’de oynanması talebinde bulunmuştu.

Çıray’ın talebine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’den yanıt geldi.

Özdemir, Çıray’a verdiği yanıtında, Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın zeminin acil bakıma alınması nedeniyle karşılaşmanın orada yapılmadığı ve istanbul’a alındığı belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.